VALIKKO
×

Airboard turvallisuusopas

On erittäin tärkeää, että airboardillasi on sertifikaatti, joka todistaa sen käyttöturvallisuuden. Tämä johtuu siitä, että markkinoilla on tällä hetkellä halpaversioita, joiden käyttäminen voi olla turvallisuusriski. SkatePron valikoimassa olevilla airboardeilla on turvallisuushyväksyntä. Lue tämä opas, niin tiedät mihin kiinnittää huomiota ostaessasi turvallista airboardia.

Kutsutaanko sitä Segway-laudaksi, airboardiksi vai tasapainoskootteriksi?

Airboard tunnetaan myös nimellä Segway-lauta tai tasapainoskootteri, mutta nimellä ei ole väliä, sillä tuotteiden ulkonäkö on usein hyvin samanlainen. Segway-laudan sisällä olevissa osissa voi kuitenkin olla eroavaisuuksia, jotka saattavat vaikuttaa turvallisuuteen.

Segway-laudat mediassa

Segway-laudoista tuli nopeasti hyvin suosittuja vuoden 2015 lopulla ja ne kipusivat niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin toivelistoille. Mutta kuten mediassakin on nähty, on sattunut tapauksia joissa suositut Segway-laudat ovat syttyneet tuleen. Jotkut valmistajat yksinkertaisesti näkivät otollisen tilaisuuden tienata paljon rahaa valmistamalla lautoja niin edullisesti kuin mahdollista ja myymällä niitä kilpailijoita edullisemmin. Tehdäkseen laudoista edullisempia jotkin näistä valmistajista päättivät säästää turvallisuudessa ja myydä lautoja, joiden akuilla ja latureilla oli taipumusta ylikuumentua ja syttyä tuleen.

Nämä tapaukset ovat aiheuttaneet epävarmuutta Segway-lautojen käyttäjissä, kuten hyvin on ymmärrettävissä. Paniikkiin ei kuitenkaan ole syytä, sillä kaikki Segway-laudat eivät ole vaarallisia. Kuten monien muidenkin tuotteiden kohdalla, toiset laudat ovat laadukkaampia kuin toiset.

Mistä tiedän, onko airboardini turvallinen?

Koska suurin osa airboardeista näyttää ulkomuodoltaan samalta, on helppo ajatella että kaikki airboardit ovat samanlaisia. Asia ei kuitenkaan ole näin, sillä airboardin sisällä olevien komponenttien laatu voi vaihdella vaikuttaen näin myös turvallisuuteen.

Mutta kuinka kuluttaja tietää, onko jokin tietty airboard turvallinen vai ei? Kun yritys pystyy näyttämään tietyt sertifikaatit sekä turvallisuushyväksynnät, on asiakkaalle taattu että airboard on turvallinen. Tästä johtuen olemme SkateProlla varmistaneet alusta alkaen, että valikoimassamme on vain turvallisia airboardeja. Voit tutustua tarkemmin sertifikaatteihin sekä turvallisuushyväksyntöihin sivun alaosassa.

Kun ostat airboardin SkateProsta, sen mukana tulee englanninkielinen käyttöohje. Sen lisäksi saamme lautamme eurooppalaiselta tavarantoimittajalta.

Meille on kaikki kaikessa, että asiakkaamme ovat aktiivisia ja heillä on hauskaa ilman, että heille tulee vammoja.

Sertifikaatit sekä turvallisuushyväksynnät

  • National Trading Standards Englannissa
  • IECEE
  • Promise Testing International
  • VDE Prüf- und Zertifizierungsinstitut

Lataa testitulokset ja sertifikaat iSkute-laudoille sekä Frenzy-laudoille.

Suositut tuotteet