VALIKKO
×

Convict Mini BMX huolto-ohjeet

Käyttäjän vastuulla on pitää pyörä kunnossa. Suosittelemme aina seuraamaan näitä ohjeita pyörää huoltaessa.

Vinkkejä mini BMX pyörän kokoamiseen ja huoltoon


• Turvallisuussyistä etu- ja takarenkaiden pultit tulee pitää kireällä, ja kiristää säännöllisesti. Jos pultit pääsevät löystymään, on pyörällä ajaminen vaarallista.

• Varmista aina että ketju on tiukasti paikallaan. Ketjua ei tule kuitenkaan kiristää liikaa, jottei se katkea.


• Eturenkaan paineen tulee olla 45 psi. Rengasta ei saa täyttää liikaa.

Kiristä aina pienet pultit 3mm kuusiokoloavaimella, jotta ne eivät irtoa. Testimme osoittavat renkaiden toimivan ilman pulttejakin, mutta kiristä pultit mahdollisimman lujaan etteivät ne tipu. Suorita tämä huolellisesti ennen pyörän käyttöä.

• Varmista että takarengas on oikeassa asennossa ja paikassa ratakseen nähden. Sen ei tulisi koskaan olla väärässä enempää kuin 3mm. Oikeat holkit ja prikat tulevat paketin mukana. Varmista että asennat takarenkaan oikein, jotta saat täysin toimivan tuotteen. Tämä on kaikkeista tärkein kokoamis vaihe.

• Ketju kannattaa öljytä säännöllisesti.

• Ohjaustangon pultit tulee kiristää mahdollisimman tiukalle, jottei ohjaustanko pääse liikkumaan ajon aikana. Muista käyttää oikean kokoista kuusiokoloavainta. Pyydä vanhempaa avuksesi.

Joillekin BMX pyörän kokoaminen voi olla uusi juttu. Urakkaa helpottaakseen valmistaja tarjoaa ohjekirjasen, jossa opastetaan kuvien avulla miten kokoaminen tapahtuu. Kirjanen on saatavilla myös pdf-tiedostona. Voit myös katsoa läpi alla olevan videon:

Tuoteryhmät

Suositut tuotteet