×
VALIKKO
  Takaisin

Ikä ja asema: Ei väliä! Nappaa vain lauta!

Tapaa Anne Muhonen, 39-vuotias nainen, kolmen lapsen äiti ja hän ei ole seisonut lähelläkään skeittilautaa tai longboardia aiemmin. Mutta eräänä päivänä hän heräsi, ja sanoi 'Teen sen! Minä vain teen sen!'.

Olemme nähneet pikkulapsien irrottelevan skeittilaudoila, ja alamme vain ajatella 'Pöh, se ei ole minulle, olen liian vanha'. Malta hetki! Kun kyse on lautailusta, tai skeittauksesta, surffauksesta tai talvisesta hauskanpidosta, ei ole olemassa sellaista asiaa kuin ikä, status, asema jne. Ja Anne on todiste siitä!

Hän päätti aloittaa uuden harrastuksen melko hiljattain - longboardauksen. Hän dokumentoi jokaisen edistysaskeleensa (niin systemaattisesti ja organisoidusti, kuin äidit tekevät), ja jakoi 'todisteet' kanssamme. Kun saimme ne, meidän oli yksinkertaisesti pakko näyttää ne sinulle!

Photo credit: Anne Muhonen

Anne on elävä todiste siitä, ettei sillä, milloin aloitat longboardauksen ole merkitystä, tai minkä tahansa muun urheilulajin, niin kauan kuin sinulla on tahtoa, intoa ja intohimoa. Kyllä, toisinaan asiat lykkääntyvät myöhemmäksi, mutta se ei tee niistä mahdottomia.

Joten uskalla napata lauta ja seurata ehkä jo unohtamaasi unelmaa, jossa sinusta tulee vapaa-henkinen, hieman villi lapsi. Mitä hyötyä on aikuisuudesta, jos se ei ole syy toteuttaa lapsuusajan unelmiasi?!

Jos sait inspiraatiota ja tarvitset longboardin, tutustu SkatePron nettisivuihin. Jos ajattelet jotakin toista lajia, no, meillä on todennäköisesti jotakin valikoimassamme. Joten tee unelmistasi totta!

Photo credit: Anne Muhonen