×
Valikko

Race BMX Ohjainkannattimet

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Stemin tyyppi/korkeus
Stemin korkeus
Stemin halkaisija

Löydä oikea race bmx stem pyörääsi

Race bmx ohjainkannatin on tarkoitettu kiinnittämään tanko forkin varteen. Bmx stem luo race bmx pyörään myös compression.

Race Bmx ohjainkannatin määrittää myös jossain määrin race bmx pyörän etuosan tuntumaa. Stemit eroavat toisistaan sen suhteen, kuinka paljon ne nostavat kokonaiskorkeutta, sekä kuinka korkeita ne ovat.

Race bmx stemin pituus ja korkeus vaikuttavat siihen, kuinka aikaisin löydät race bmx pyöräsi tasapainopisteen. Optimoidakseen kontrollia, monet race bmx ajajat suosivat pitkiä ohjainkannattimia.

Top load vs. frontload bmx stem - mikä valita?

Ohjaustanko voidaan asentaa ohjainkannattimeen kahdella tavalla. Topload-tanko kiinnitetään stemin yläosaan ja frontload-ohjainkannatin kiinnitetään stemin etuosaan.

Usein race bmx ajajat suosivat frontload-ohjainkannattimia saadakseen pyörästä irti parhaan vakauden sekä hallittavuuden. Topload-stemit ovat usein korkeampia, kuin frontload-stemit. Suosittelemme topload-ohjainkannatinta, jos haluat tangon olevan korkeammalla.

Valikoimassamme on oivallinen valikoima erilaisia ohjainkannattimia, useissa eri väreissä sekä designeissä joiltakin markkinoiden parhailta valmistajilta, kuten Animal, Ciari, CliQ, Eclat, Fiend, Haro, Odyssey, Premium, Slat, Shadow ja Simple.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot