×
Valikko

Race BMX Polkimet

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Polkimen akselin halkaisija

Miksi tarviset kunnolliset Race BMX polkimet?

Kun olet ulkona BMX race radalla, haluat saada parhaan mahdollisen kontaktin race BMX pyöräsi polkimien ja jalkojesi välillä. Tämän ansiosta voit hallita pyörääsi paremmin, ja saat superketterän bmx pyörän - tämä on tärkeää, kun kisaat tiukkojen bermien läpi tai teet tabletop-hyppyjä.

Valitse oikeat BMX polkimet pyörääsi

Race BMX polkimet valmistetaan joko teräksestä, alumiinista tai muovista. Freestyle BMX pyörissä käytetään yleensä muovi- tai teräspolkimia, kun taas alumiinipolkimet ovat yleisempiä race BMX pyörissä, sillä ne tarjoavat erinomaisen pidon, ollen myös painoltaan kevyitä.

Muovi-, teräs- vai alumiinipolkimet - mitkä race BMX polkimet valita?

Teräspolkimet: Niiden etuna on kestävyys. Huonona puolena on teräspolkimien paino, sillä ne voivat olla hieman raskaat.

Muovipolkimet: Painoltaan kevyemmät kuin teräspolkimet, mutta ne kuluvat helposti tai saattavat jopa rikkoutua. Kuitenkin, useimmat muovipolkimet ovat helppoja ja edullisia vaihtaa.

Alumiinipolkimet: Race BMX ajajat yrittävät aina pitää pyörän painon matalana. Joten tietysti, voit myös saada super kevyet alumiinipolkimet race BMX pyörääsi. Monet ajajat suosivat alumiinipolkimia, sillä ne keveyden lisäksi ne ovat myös kestävät. Alumiinista valmistetut bmx polkimet eivät kuitenkaan ole yleensä yhtä kestäviä, kuin teräspolkimet.

Clip in - Clip out

Kuten monissa maantiepyörissä, myös useissa Race BMX pyörissä on lukottomat polkimet. Kuitenkin, jos putoat pyörän selästä, kenkä irtoaa polkimesta. Lukottomia polkimia käytetään vain race BMX:ssä, ei Freestyle-ajossa.

Lukottomat polkimet ovat myös race BMX:n vakavasti ottaville ajajille, jotka etsivät sitä pientä lisäkiihdytystä jokaisella polkaisulla, ja niitä ei tulisi käyttää katu- tai parkkiajossa.

Ja kuten suurin osa muista Race BMX osista, myös BMX polkimet on hyvin usein valmistettu alumiinista.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot