VALIKKO
×

Pogo stick

  Filter
Tuotemerkit

Pogo stick on hyppytikku jota käytetään temppuiluun ja extreme urheilulajiin Xpogoon, joka tunnetaan myös nimellä Exterme Pogo.

Pogo stick on kehitetty jousi kepistä, mutta toisin kuin lelumalli, Pogo stick on kestävämpi ja suorituskykyisempi, sekä suunniteltu temppuilua varten. Pogo stick temppuilu keskittyy yleensä kaupunkialueelle, koska Pogo hyppytikku on helppo kantaa mukana, etkä tarvi temppujen tekemiseen paljoa tilaa.

Pogo hyppytikun kehitys

Pogo hyppytikut ovat olleet ihmisten tiedossa jo monia vuosia. Monet sekoittavat ne leluversioon. 2000-lucun alkupuolella urheilulaji Xpogo kehittyi, ja monet harrastajat aloittivat temppuilun hyppytikuilla, vaikka extreme pogo hyppytikkuja ei oltu vielä keksitty. Vuonna 2004 ensimmäiset extreme pogo hyppytikut julkaistiin. Nämä olivat suunniteltu kantamaan pidempiä ja painavempia käyttäjiä kuin leluversio. Ennen kaikkea näissä oli kehittyneempi jousi kuin perinteisissä teräs jousisissa. Hyppykeppien valmistajat jatkoivat materiaalien ja teknologioiden kehittämistä luodakseen kestävän ja suorituskykyisen hyppykepin.

Hyppykepit ovat kaikille, jotka haluavat kokeilla uutta action lajia, ja kokeiltavia temppujan on monenlaisia, kuten stick flipit ja back flipit.