×
VALIKKO

Hyppykepit

Hyppykepillä voit hypätä jopa 2,8 m!

Hyppykeppi on jousitettu keppi, jota käytetään temppuihin sekä extreme urheilulajiin Xpogoon. Hyppykeppi on kehitetty jousitetusta kepistä, mutta päin vastoin kuin jousen leluversio, hyppykeppi on paljon kestävämpi ja suorituskyvyltään korkeampi versio - temppuihin rakennettu.

Temppuja tehdään usein kaupunkiympäristössä, sillä hyppykeppi on helppo kuljettaa mukana, ja et tarvitse paljon tilaa temppujen tekemiseen. Ehkä olet testannut hyppykepin leluversiota, mutta meidän hyppykeppimme ovat paljon enemmän, kuin vain leluja ja et halua käyttää niitä ilman kypärää. Parhaimmalla mallillamme voit hypätä jopa 2,8 metrin korkeuteen.

Hyppykepin kehitys

Hyppykepit ovat olleet monille tuttuja jo useiden vuosien ajan. Monet ihmiset yhdistävät ne kuitenkin lasten leluihin. Kuitenkin, noin 2000-luvun alkupuolella, ilmaantui Xpogo-laji, ja monet ihmiset alkoivat tehdä temppuja hyppykepeillään. Tällöin extreme hyppykeppejä ei kuitenkaan oltu vielä keksitty ja vuonna 2004 ensimmäiset extreme hyppykepit näkivät päivän valon. Kyseiset hyppykepit oli suunniteltu kantamaan pidempiä ja painavampia käyttäjiä, kun klassiset kepit. Sen lisäksi, niissä oli kehittyneempi jousitus, kuin perinteinen teräsjousitus. Hyppykeppien valmistajat jatkoivat materiaalien ja teknologioiden kehittämistä luodakseen kestäviä ja korkean suorituskyvyn omaavia hyppykeppejä.

Jos etsit hauskaa ja toiminnantäyteistä urheilulajia, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä!