×
Valikko

Roller Derby Rullaluistimet

Hyvä tietää

Mitä ovat roller derby luistimet?

Roller derby rullaluistimet on suunniteltu antamaan sinulle ketterä luistelukokemus kun osallistut roller derby otteluun. Roller derby luistimet tunnetaan kenkäosan matalasta leikkauksesta ja lyhyestä akselivälistä, mikä mahdollistaa paremman liikkuvuuden ja joustavuuden. Lisäksi luistimet sisältävät pehmusteita, jotka takaavat mukavan istuvuuden ja suojaavat sinua kovilta iskuilta.

Roller derby luistimet voidaan valmistaa nahasta, vegaaniystävällisestä keinonahasta tai nailonista, mitkä takaavat laadukkaan ja kestävän kengän.

Kuinka roller derby rullaluistimien pitäisi sopia?

Roller derby luistimien on tärkeää istua tiukasti, puristamatta kuitenkaan liikaa jalkojasi. Mallista riippuen jotkut luistimet voidaan lämpömuovata täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi, mutta muista tarkistaa tämä yksittäisen tuotteen tiedoista ennen kuin teet näin.

Joten, minkä kokoiset derby-rullaluistimet minun pitäisi ostaa? Muista, että kaikki merkit valmistavat luistimiaan hieman eri tavalla, joten mahdollista yleistystä siitä, ovatko roller derby luistimet kooltaan isoja tai pieniä, ei voi tehdä. Siksi sinun on tärkeä tarkistaa jokaisen yksittäisen mallin kokotaulukko varmistaaksesi, että saat oikein istuvat luistimet.

Jos haluat lukea lisää derby-luistimista ja -renkaista, lue oppaamme Roller Derby Luistimien valitsemisesta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot