×
Valikko

Lisätarvikkeet - Derby

  Filter
Tuotemerkit

Roller derby toe stops ja monet muut varaosat

Roller derby on suhteellisen uusi urheilulaji, mutta lajin lyhyen elinkaaren aikana siitä on tullut hyvin organisoitu laji, jolla on tuhansia harrastajia ympäri maailmaa. Lajin suosio kasvaa silti, ja loppua ei näy.

Kun laji alkoi kasvaa 2000-luvun alussa, eri valmistajat alkoivat valmistaa derbyyn tarkoitettuja erityisiä osia, kuten toe stoppeja, pleittejä sekä monia muita varaosia, jotka on optimoitu kestämään kovassa käytössä.

Tästä kategoriasta löydät vain korkealaatuisia varaosia, jotka auttavat sinua optimoimaan ja hiomaan peliäsi. Meillä on paljon erilaisia toe stoppareita, useissa eri väreissä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden antaa quad luistimillesi persoonallinen silaus.

Valikoimassamme on myös paljon eri kovuisia trukkikumeja. Trukkikumeja voi vaihtaa, jos haluat säätää luistimiesi vastaavuutta. Mitä kovemmat trukkikumit, sitä enemmän painoa sinun pitää laittaa luistimien päälle saadaksesi ne kääntymään.

Kuten huomaat, tarjolla on myös paljon erilaisia, hinnakkaampia roller derby pleittejä. Nämä ovat huippuluokan pleittejä, jotka todella kestävät kovassa käsittelyssä. Pleitit ovat kevyitä ja erittäin hyvin hallittavia. Ne on valmistettu erityisestä, painoltaan kevyestä alumiiniseoksesta, kun taas trukit on valmistettu teräksestä maksimikestävyyden saamiseksi.

SkatePro