Alennusmyynti
Säästä jopa 80%  -  Yli 300 tuotetta tarjouksessa!  -  Klikkaa tästä
×
VALIKKO

Turvallisuusvarusteet rinteeseen

Hyvä lumiturvallisuus sisältää oikeat turvavarusteet lasketteluun

Vaikka lumivyöryt, myrskyt ja vaaralliset törmäykset eivät ole jokapäiväisiä - niitä, ikävä kyllä voi tulla vastaan. Joka vuosi kuulemme kauheista tapauksista, joissa laskettelijat ovat jääneet jumiin lumivyöryn takia, ja pelastajilla on vaikeuksia löytää uhrit syvien lumikerrosten alta.

Korkea turvallisuustaso sisältää valmistautumisen mahdollisiin onnettomuuksiin, ja oikeiden suojavarusteiden omistamisesta voi olla suuri etu - sekä turvallisuutesi, että mielenrauhasi kannalta. Jos olet hyvin valmistautuntu mahdollisiin onnettomuuksiin, voit nauttia laskettelureissustasi ilman turhia huolia. Jos sinulla on lapsia, jotka lähtevät ensimmäiselle laskettelureissulleen ystävien tai koulun kanssa, saat myös vanhempana turvaa tietäessäsi, että lapsella on päällään suojavarusteet ja ehkä jopa lumivyörypiippari.

Kun oikeat suojavarusteet ovat tärkeät

Tästä kategoriasta löydät laajan valikoiman erilaisia lumivyörypiippareita sekä välineitä kaivamiseen siltä varalta, että sinä, tai ystäväsi joutuisi hirvittävään lumivyörytilanteeseen. Löydät myös klassisempia ja old school-varusteita, kuten suojahousut, selkäpanssarit ja laskettelu- sekä lumilautailukypärät.

Selkäpanssari estää vakavat vammat selkärangassa ja lonkissa, jotka ovat melko yleisiä ilman suojavarusteita laskettelevien keskuudessa. Suosittelemme aina käyttämään laskettelukypärää pääsi suojaamiseksi iskuilta ja vaurioilta. Lumiturvallisuus varusteita suositellaan kaikille, jotka nauttivat koskemattoman puuterilumen tutkimisesta, ja tarvitsevat hyvin erikoistuneita turvavarusteita.

Muista aina tehdä taustatyötä ja kouluttaa itseäsi kotona, sekä tehdä tarvittavat varotoimenpiteet ennen kuin lähdet koskemattomille hangille.