Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Laskettelusuojat

Miksi tarvitset laadukkaat laskettelusuojat?

Oikeiden laskettelusuojavarusteiden löytäminen saattaa jo itsessään olla seikkailu. Mutta älä huoli! Me suojaamme sinut päästä varpaisiin! Suojavarusteet eivät ainostaan suojaa, vaan antavat myös henkisen turvallisuuden tunteen, sallien sinun saada päivästäsi paras irti. Tulet huomaamaan, että ne tekevät sinusta automaattisesti nopeamman, varmemman ja halukkaan oppimaan lisää.

Tärkeimmät tarvitsemasi laskettelusuojavarusteet

Laskuturvallisuus alkaa kypärästä, joita meillä onkin runsaasti joten voit vain valita tyylillesi sopivan. Huomion arvoisia ovat Mips teknologian kypärät, jotka suojaavat päätäsi myös sivusuunnasta tulevilta osumilta.

Seuraavana tulevat selkäpanssarit, jotka ovat mukava ja helppo tapa pysyä turvassa mitä tulee selkärangan vammoihin. Rangan vammat voivat olla hyvin epämiellyttäviä, joten mikset minimoisi niiden riskiä, kun kerran voit tehdä sen.

Sama pätee suojahousuihin. Lonkkavammoja ilmenee usein juuri laskettelijoilla, eikä kukaan halua päättää hiihtolomaansa kaatumiseen jo toisena laskupäivänä.

Kaikkein kiihkeimpien rinnehirmujen on syytä olla varautunut myös lumivyöryvarustein. Jos suunnittelet seikkailevasi hoidettujen rinteiden ulkopuolella, koskemattomassa ja syvässä lumessa, lumivyöryvarusteet ovat ehdottomat.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot