×
Valikko

Lisätarvikkeet

Penny board & kruiserin oheistarvikkeet

Tästä kategoriasta löydät kaikki tarvitsemasi penny board oheistarvikkeet kruiseri huoltamista varten. Yksi monista valikoimassamme on paljon erilaisia tarroja, joiden avulla voit tehdä kruiseristasi persoonallisemman näköisen. Etsitkö parempaa pitoa? Sitten sinulla kävi tuuri, sillä meillä on myös grippiteippejä eri väreissä - suunniteltu erityisesti Penny kruisereihin.

Trukkikumit: Pieni mutta tärkeä osa

Ne saattavat olla pieniä, mutta trukkikumit vastaavat käyttömukavuudesta ja hallinnasta, kun olet kruisailemassa laudallasi. Valitse trukkikumit, jotka sopivat ajotyyliisi, ja koet heti parannuksen ajotuntumassa. Tältä sivulta löytä eriväriset trukkikumit sellaisilta valmistajilta, kuin Penny Enuff, Venom, Riptide, Independent ja Reflex.

Joissakin trukkikumeissa on washerit, ja joissakin ei. Jos tarvitset washerit kruiseriisi, löydät ne myös täältä.

Pidä laakerit kunnossa

Toinen tärkeä osa, joka saattaa joidenkin mielestä olla melko mitätön asia, on holkit - mutta itse asiassa ne ovat elintärkeät laakereiden pitämiseksi renkaiden sisällä. Laadukas holkki antaa sinulle tasaisen ajon ja pidentää laakereiden käyttöikää. Tästä osiosta löydät Enuffin laadukkaat laakerit, jotka sopivat Penny boardeihin sekä kruisereihin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot