Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Rullahiihtomonot

Rullahiihtomonot vs. maastohiihtomonot

Rullahiihtomonojen tarjonta ei ole ikinä ollut näin suuri. Aiemmin rullahiihtäessä oli tavallista käyttää talvivarusteita, kuten hiihtomonoja, mutta tänä päivänä saatavilla on paljon erilaisia, nimenomaan rullahiihtoon tarkoitettuja monoja.

Yksi syy, jonka takia rullahiihto monot ovat parempi valinta rullahiihtoon, on se, että ne eivät ole yhtä hyvin eristettyjä verrattuna maastohiihtomonoihin. Pienemmän lämpöeristyksen ansiosta rullahiihto monot ovatkin mukavammat käyttää, kun lämpötila on yli 5 astetta.

Rullahiihtomonot - hinnan ja laadun yhteys

Rullahiihtomonoja ostaessa on tärkeää, ettet tee liian suurta kompromissia hinnassa. Jos maksat hieman enemmän rullahiihtomonoistasi, saat paremman tuen, mikä parantaa voimansiirtoa ja näin myös nopeutta. Hinta ja käyttömukavuus kulkevat useimmiten käsi kädessä, eli korkeampi hinta tarkoittaa yleensä parempaa käyttömukavuutta sekä istuvuutta.

Lähtiessäsi rullahiihtolenkille kyseessä on harvemmin lyhyt matka. Jos monot eivät istu hyvin ja tuntuvat epämukavilta, on epätodennäköistä että rullahiihtokokemuksesta tulee mukava. Sen takia kannattaa ajatella jalkoja, jotta saisit mahdollisimman miellyttävän rullahiihtolenkin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot