VALIKKO
×

Otsalamput

  Filter
Tuotemerkit
Lumen
Max. etäisyys
Paloaika pienimmällä teholla
Paloaika täydellä teholla

Otsalamppu on käytännöllinen varuste

Tästä kategoriasta löydät itsellesi sopivan otsalampun. Meillä on erilaisia lamppuja, jotka vastaavat jokaiseen tarpeeseen, tarvitsitpa sitten lisävaloa aamun aikaisina tunteina lehtiä jakaessasi tai tehokasta valaistusta illassa pimenevään metsään treenatessasi bmx - pyörälläsi polkuverkoston ulkopuolella. Ja kuten aina, myös kaikki otsalamppumme ovat laadultaan ja toiminnallisuudeltaan ensiluokkaisia.

Otsalamppu on erityisen käytännöllinen harrastettaessa urheilua yöaikaan. Otsalamppu jättää kätesi vapaaksi muulle toiminnalle, ja sen valossa sinun on helppo edetä pimeässä ja hämärässä olit sitten liikenteessä luistimilla, laskettelusuksilla, rullaluistimilla tai bmx-pyörällä. Mikäli harrastat suunnistusta, on korkealaatuinen otsalamppu yksi perusvälineistäsi.

Otsalamppuja erilaisiin käyttötarkoituksiin

Otsalamppuja on saatavilla useita eri malleja, joista löytyy erilaisia valonvoimakkuuksia, sekä tapoja jolla voit kiinnittää lampun joko otsalle, polkupyörään tai kypärään. Lampun tuottaman valon määrää mitataan lumen - arvolla. Meidän valikoimastamme löydät otsalamput, joiden valon tuotto on 80 lumenista aina 5000 lumeniin asti. 80 lumenin otsalamppu on sopiva esimerkiksi yölliselle kävelylle, mutta mikäli harrastat yhtään vauhdikkaampia lajeja, on parempi turvautua valon tuotannoltaan parempaan otsalamppuun.

Valikoimamme paras otsalamppu tuottaa 5000 lumenia ja pystyy todellakin valaisemaan pimeimmänkin metsän. Kyseisen lampun valo kantaa jopa 325 metrin etäisyyteen asti, ja näin ollen se ei sovellu juoksuun, luisteluun tai hiihtoon mikäli lamppua käytetään yleisten teiden läheisyydessä. Lampun valo voi nimittäin häikäistä lähestyvien ajoneuvojen kuljettajia.

Otsalamppuja käytetään eri urheilulajeissa, mutta niitä käyttävät myös monien alojen työntekijät, kuten kaivostyöläiset, etsintä- ja pelastustyöntekijät, kirurgit ja lehdenjakajat - saaden kantovapaan otsalampun ansiosta turvallisemman työskentely-ympäristön.