×
VALIKKO

Oheistarvikkeet - Rullaluistimet

Kaikki rullaluistimen varaosat löytyvät täältä

Ennakoi. Ennakoi. Ennakoi. Ei ole mitään kauheampaa, kuin joutua jättämään väliin retki skeittiparkissa tai asfaltilla johtuen rullaluistimiesi osissa ilmenneistä ongelmista. Katkennut akseli tai jumiutunut laakeri voivat helposti estää luistelusuunnitelmasi. Kaikeksi onneksi meiltä löydät kaikki rullaluistimen varaosat, jotka pitävät sinut rullaamassa koko päivän.

Tältä sivulta löydät rullaluistimen varaosat sekä oheistarvikkeet, joiden avulla voit huoltaa rullaluistimesi. Löydät täältä erilaisia varaosia, kuten renkaita, ja jarruja sekä pienempiä osia, kuten laakereita ja holkkeja.

Rullaluistimien huoltoon ja puhdistukseen on saatavilla erilaisia öljyjä sekä suihkeita, jotka on erityisesti tarkoitettu rullaluistimille. Jos tykkäät slalom-luistelusta, löydät valikoimastamme myös kartioita slalom-harjoituksissa käytettäviksi. Lisätäksesi mukavuutta rullaluistimiisi voit ostaa irrallisia sisäpohjallisia, footieita sekä lainereita saavuttaaksesi täydellisen istuvuuden.

Inline rullaluistimien & quad rullaluistimien osat

Siitä lähtien kun quad rullaluistimet ilmestyivät, kaikennäköisiä asfaltilla käytettäviä luistimia on keksitty ja meiltä löytyy, totta kai, varaosia kaikenlaisiin rullaluistimiin. Tarjoamme inline- sekä quad rullaluistimien varaosia.

Koska tämä on pääkategoria varaosille, sinun kannattaa klikata sitä alakategoriaa, josta tarvitset varaosia nähdäksesi valikoiman kokonaisuudessaan.