×
Valikko

Longboard osat ja lisätarvikkeet

Mitkä ovat Longboard osat?

Kaikki longboardit vaativat jossain vaiheessa huoltoa, olipa kyseessä kuluneen osan korjaaminen tai asennuksen päivittäminen. Longboard-osat varmistavat, että voit nopeasti muuttaa jonkin osan asennuksestasi ilman, että sinun tarvitsee tehdä suuria muutoksia. On myös kätevää pitää mukana muutama varamutteri ja -pultti, jos tarvitset kiireellisiä korjauksia.

Longboard tarvikkeet ja osat ovat ihanteellisia longboardingin kokemuksesi maksimoimiseksi. Longboardin grippiteippi kuluu ajan mittaan, joten uuden grippiteipin hankkiminen antaa sinulle hieman enemmän hallintaa ajamisen aikana. Jos olet alamäkilongboardaaja, kannattaa myös investoida pariin longboard-hanskoihin ja -kiekkoihin, jotta kätesi pysyvät suojassa, kun kaarrat mutkia suurilla nopeuksilla.

Hanki oikea Longboardin osat renkaillesi

Yksi tärkeimmistä asennuksen osista ovat renkaat. Hyvät longboard-laakerit pitävät renkaat paikoillaan ja antavat myös tasaisemman ja mahdollisesti nopeamman ajokokemuksen.

Jos pyörä "puree" dekkiä, harkitse longboard-raisereiden hankkimista. Ne sijoitetaan longboardin trukkien ja dekin välissä, jotta kuljettaja saa enemmän tilaa tehdä syvempiä käännöksiä.

Jos sinun on korjattava longboardisi, tutustu Longboard -työkaluvalikoimaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot