×
VALIKKO

Reput ja laukut rullaluisteluun

  Filter
Värit
Tuotemerkit

Tapa kuljettaa ja säilyttää luistimia

Etsitkö luistinlaukkua, jonka avulla voisit kuljettaa rullaluistimesi tai vaikkapa quad rullaluistimesi mukana kaupungilla? Tai ehkäpä vankkatekoista reppua, jolla voi kuljettaa rullaluistimet turvallisesti mukana pitkillä matkoilla?

Luistinlaukku valikoimastamme löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotka soveltuvat inline rullaluistimille, quad rullaluistimille sekä luistimille. Niissä ei ole pelkästään tilaa itse luistimille, vaan sen lisäksi myös työkaluille, suojavarusteille sekä muulle tavaralle. Luistinlaukku on lisäksi erinomainen tapa säilyttää luistimia, kun et käytä niitä.

Kiinnitä luistimet selkääsi

Perinteisten luistinlaukkujen lisäksi löydät tästä kategoriasta myös laajan valikoiman reppuja, jotka on suunniteltu siten, että niihin voi kiinnittää inline rullaluistimet, quad rullaluistimet tai vaikkapa luistimet.

Valikoimassamme on paljon eri muotoisia, kokoisia sekä väreillä ja designeillä varustettuja laukkuja. Aikuisten luistimille mitoitettujen laukkujen lisäksi valikoimassamme on myös laukkuja, jotka sopivat lasten luistimille. Meiltä löytyy laukkuja useilta eri valmistajilta, kuten Tempish, SFR, Atom sekä monilta muilta.

Rullaluistinreppu on monikäyttöinen, ja luistimien kuljettamisen lisäksi siinä on tilaa myös suojavarusteille tai työkaluille. Kaikissa luistinrepuissa on useampia lokeroita, joka tekee niistä myös oivallisia koulureppuja, ja joissakin repuissa on myös läppärille tarkoitettu tila.

Laukkuvalikoimassamme on myös muita laukkuja, jotka ovat hyödyllisiä luistellessasi. Aina vyötärölaukuista avaimiesi ja puhelimesi säilyttämiseen, juomapullovöihin, jotta voit kuljettaa mukanasi yhden tai useamman juomapullon.