Alennusmyynti
Säästä jopa 80%  -  Yli 300 tuotetta tarjouksessa!  -  Klikkaa tästä
×
VALIKKO

Space Scooters ja hauskat potkulaudat

Space sekä slider potkulaudat ovat hauskoja

Tästä kategoriasta löydät muun muassa Space Scooterin ja Slider Scooterin hauskat potkulaudat.

Space Scooterin potkulautoja voi kuvata cooliksi vaihtoehdoksi normaaleille potkulaudoille. Ne antavat sinulle avaruuskävelymäisen tunteen, sillä dekki liikkuu ylös ja alas. Space Scooterin potkulautoja voivat käyttää niin lapset kuin aikuiset, välimatkojen taittoon ja hauskanpitoon. Ja koska potkulaudan takaosassa tapahtuu paljon pumppausta vauhdin saamiseksi, näiden potkulautojen grippiteipit ovat hieman kestävämpiä verrattuna normaaleihin temppupotkulautoihin tai isorenkaisiin potkulautoihin. Kun grippiteippi on kulunut, sen vaihtaminen on helppoa sekä edullista.

Space Scooter-potkulautojen lisäksi löydät tästä kategoriasta myös Slider Scooter-potkulaudat. Slider Scooterin potkulaudoissa on kaksi dekkiä ja niitä voidaan käyttää useilla eri tavoilla. Ne on suunniteltu Yhdysvalloissa ja niitä voivat käyttää niin lapset kuin aikuiset. Ja kuten Space Scooterin potkulaudat, myös Sliderin potkulaudat soveltuvat välimatkojen taittoon, erityisesti niiden kokoontaitettavan rakenteen ansiosta.

Powerwing - aikuisten kolmipyöräinen

Meiltä löydät myös hyvin suositun Razor Powerwing Caster II. Renkaiden asennustavan ansiosta Powerwingin potkulaudoilla 360 asteen pyöriminen ja driftailu on helppoa ja hauskaa. Powerwing caster on erinomainen tapa pitää hauskaa, jos haluat vaikkapa pitää taukoa skuuttauksesta.