×
Valikko

Suojavarusteet lumilautailuun

Suojavarusteet lumilautailuun antavat sinulle useampia rinnepäiviä

Jos suuntaat laskettelemaan ja aiot pitää hauskaa lumilautasi kanssa, muista myös lumilautailuun tarkoitetut suojat. Lasketpa hoidetussa rinteessä tai tuoreessa puuterilumessa, on joitakin tarpeellisia varusteita, joiden avulla pysyt turvassa sekä lautailemassa niin kauan kuin mahdollista, ilman onnettomuuksia.

Tärkeät suojat lumilautailuun

Täältä löydät tärkeät lumilautailuun tarkoitetut suojavarusteet, jotka on hyvä ottaa mukaan reissulle.

Ylhäältä aloittaen, kypärä on melkeinpä pakollinen. Monet aliarvioivat kypärän käytön harrastus- sekä extremeurheilussa. Kun kyse on lumilautailusta, vauhtisi on usein melkoisen suuri, ja lumen pinta ei ole niin pehmeä, kuin ajattelet. Tämän takia kaatuminen saattaa olla vaarallista päällesi, jos et käytä kypärää.

Suojahousut sekä selkäsuojat ovat yhtä tärkeitä. Ne minimoivat kehosi tärkeisiin osiin kohdistuvia iskuja. Loppujen lopuksi, ei ole hauskaa mennä kotiin muutaman laskettelupäivän jälkeen lantio murtuneena.

Lumilautailusuojat extremeurheilua rakastaville

Jos haluat tutkia koskemattomia hankia ja jättää jälkesi koskemattomaan hankeen, muista aina kuljettaa lumiturvallisuusvarusteita mukanasi. Tästä kategoriasta löydät lumivyörykitit, joista on hyötyä villissä luonnossa ollessasi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot