×
Valikko

Race BMX Headset

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Headsetin tyyppi
Käpymutteri
Compressiopultti

Race BMX headset on paljon muuta kuin vain laakerit

Säätääksesi race BMX pyöräsi ohjaustankoa vapaasti, bmx headsetti on tarpeen. Bmx headset koostuu laakereista, c-ringistä ja top capista. Joissain tapauksissa headsettiholkit sisältyvät mukaan. Tämä mainitaan kunkin tuotteen tuotesivulla. Joissakin pyörissä ja rungoissa on jopa integroitu headset, joka auttaa madaltamaan korkeutta ja tarjoaa selkeämmän lookin.

Pitäisikö valita sinetöity vai suljettu headset?

Kaikkein tärkein osa bmx pyörän headsettiä on laakerit. Headsetissä on tyypillisesti joko sinetöidyt tai suljetut laakerit. Isoin ero näiden kahden välillä on se, että sinetöityjä laakereita ei voi avata puhdistusta varten, mutta koska ne ovat sinetöidyt, niiden puhdistukselle ei tyypillisesti ole tarvetta.

Toisaalta, suljetut laakerit on mahdollista avata puhdistusta varten irrottamalla kumisuojat.

Voitele uusi BMX headset hyvin

Kun vaihdat BMX headsetin, suosittelemme sinua voitelemaan uusia osia. Tämä helpottaa jatkossa puhdistamista ja osien vaihtoa. Voitelu on vielä tärkeämpää, jos sinulla on suljettu bmx headset, joka on helppo avata puhdistusta ja voitelua varten.

Pidä se tiukkana

Suosittelemme kiristämään headsettiä silloin tällöin. Löysällä oleva headset on yleinen, mutta se voidaan korjata hyvin nopeasti. Tarvittavat työkalut riippuvat BMX pyörän ohjainkannattimesta ja headsetistä, mutta 6 mm kuusiokoloavain on kaikkein yleisin.

Aloita löysäämällä pultit ohjainkannattimen molemmilta puolilta. Ohjainkannattimen pitäisi nyt pyöriä vapaasti. Seuraavaksi, kiristä compressioruuvi. Kiristä compressioruuvia hitaasti väljyyden poistamiseksi. Keinuta tankoa eteenpäin ja taaksepäin testataksesi, onko väljyys hävinnyt. Kun olet saanut poistettua väljyyden kokonaan, kiristä ohjainkannattimen pultit ja olet valmis ajoon.

Ole varovainen, ettet kiristä headsettiä liikaa - headsetin pitää pystyä pyörimään/kääntymään.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot