Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Hiihtomonot

Hyvä tietää

Kuinka löytää oikeat hiihtomonot?

Hiihtomonojen istuvuus on oleellinen asia hyvän hiihtokokemuksen kannalta. Ostaessasi hiihtomonot on tärkeää harkita, mihin käyttötarkoitukseen monot ovat tulossa.

Valikoimassamme on kolme eri tyyppistä monoa: perinteisen tyylin, luistelutyylin sekä backcountry-monot. Jos olet aloittelija, suosittelemme valitsemaan joko perinteisen tai luistelutyylin monot combi-ominaisuudella.

Perinteisen tyylin hiihtomonot ovat täydelliset aloittelijoille, ja ihmisille jotka menevät kerran vuodessa hiihtolomalle. Perinteisen tyylin hiihtomonot tarjoavat erinomaisen tuen nilkalle sekä kantapäälle, mikä tekee niistä vakaan valinnan.

Luistelutyylin hiihtomonot ovat kaikkein jäykimmät. Luisteluhiihdossa yksi tärkeimmistä asioista on maksimaalinen voimansiirto monosta sukseen. Jäykällä designillä varmistetaan minimaalinen energiahukka, joka tarjoaa maksiminopeuden.

Sen lisäksi on tärkeää löytää monot, jotka sopivat siteisiisi. Sidejärjestelmiä on olemassa erilaisia, kuten SNS, NNN, ja NIS. Salomonin SNS-siteet sopivat Salomonin ja Atomicin hiihtomonoihin, kun taas NNN- ja NIS-siteet sopivat Rossignoliin, Fischeriin, Alpinaan ja Madshusiin. Tämä on myös mainittu kunkin tuotteen tuotesivulla.

Jos haluat lukea lisää hiihtomonojen valinnasta, kannattaa lukea tämä opas.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot