×
Valikko

Skeittilaudan osat & lisätarvikkeet

Hyvä tietää

Skeittilaudan osat ja lisätarvikkeet - kaikki mitä lautasi tarvitsee

Tältä sivulta löydät skeittilaudan osat sekä lisätarvikkeet, kuten skeittilaudan renkaat, grippiteipit, trukit ja laakerit, joita voit yhdistellä kuten haluat ja näin kustomoida skeittilautaasi.

Löydät täältä myös oheistarvikkeet kuten työkalut, joita voit käyttää lautasi kokoamiseen ja huoltoon, varmistaen että kaikki skeittilaudan osat ovat tarpeeksi tiukalla. Työkalut helpottavat myös renkaiden ja muiden osien vaihtoa skeittiparkissa. Löydät myös muut oheistarvikkeet, kuten skeittivahat, joilla voit tasoittaa pintaa ja näin grindata paljon helpommin.

Skeittilaudan osat laudan optimoimiseen

Voit itse asiassa aloittaa tyhjästä, ja rakentaa ikioman kokoonpanosi sillä tästä osiosta löydät kaikki tarvittavat osat korkealaatuisen skeittilaudan rakentamiseen. Jos haluat tehdä näin, on aina hyvä ajatus aloittaa valitsemalla dekki.

Näinä päivinä useimmat skeittilaudan osat ovat yhteensopivia, mutta jos olet epävarma osien yhteensopivuuksista, voit aina ottaa meihin yhteyttä ja autamme asiassa.

Yksi kaikkein suosituimmista skeittilaudan oheistarvikkeista on Skatertrainer 2.0. Skatertrainer on oikeastaan "vain" neljä erityisesti muotoiltua kumilenkkiä, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa skeittilaudan renkaisiin. Tämä vähentää huomattavasti aikaa, jonka käytät uusien flippien ja temppujen opetteluun, sillä sinun ei tarvitse jahdata skeittilautaasi pitkin pihaa.

SkatePro