×
Valikko

Maalit rullakiekkoon

Tuotteita ei ole löydy tässä kategoriassa.

Street hockey maali setti antaa monia hauskoja hetkiä

Tästä kategoriasta löytyvä maalisetti antaa useita tunteja hauskanpitoa koulun pihalla, iltapäiväkerhossa tai vaikkapa kotikadulla. Joidenkin rullakiekkomaalisettiemme mukana tulee kaksi maalia, pallo sekä kaksi rullakiekkomailaa. Joten tällaisen setin avulla olet valmis pelaamaan rullakiekkoa tai sählyä hetkessä.

Rullakiekon pelaaminen on erinomainen tapa viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa, ja jos osta rullakiekkomaalisetin, takaamme ettei kotikatusi ole enää entisensä. Kuten aiemmin mainitsimme, street hockey maali soveltuu oivallisesti sählyyn. Nämä kaksi peliä ovat hyvin samankaltaisia, ja niitä voidaan pelata pienellä varustemäärällä.

Hanki oma Shooter Tutor

Meillä on valikoimassa myös shooter tutor, joka voidaan kiinnittää maaliin. Tämä varuste on täydellinen harjoitteluun, ja voit hioa tähtäystäsi niihin kohtiin maalia, joita maalivahdin on vaikea suojata. Näitä kohtia ovat kulmat, alaosan keskikohta sekä maalin sivut.

Meillä on myös muutamia minikiekkosettejä, jotka sopivat oivallisesti nuoremmille lapsille, jotka haluavat oppia rullakiekon salat.

Tästä kategoriasta löydät maalit rullakiekkoon. Maaleja on saatavilla eri kokoisina, jotta löydät maalin, joka sopii tarpeisiisi pelikentän sekä pelaajan koon suhteen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot