×
Valikko

Suksipaketit

Hyvä tietää

Oikaise, säästä rahaa - valitse suksipaketti

Päättämällä ostaa suksipaketin voit säästää paljon aikaa sekä vaivaa. Sen lisäksi, kun ostat suksipaketin, saat yleensä myös hyvän alennuksen. Valmiin suksipaketin suurin etu on kuitenkin se, että voit olla täysin varma välineiden yhteensopivuudesta, sekä siitä että ne toimivat moitteettomasti yhdessä jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Jokainen tästä osiosta löytyvä suksipaketti sisältää suksiparin, monot, sauvat, siteet sekä SkatePro-suksiremmit. Ainoa setti, johon monot eivät sisälly on Skigo Classic Lasten Suksipaketti. Setin mukana tulee suksipari, helppokäyttöiset yksinkertaiset siteet sekä sauvat.

Meidän suksipakettipakettimme perustuvat asiantuntijoidemme suosituksiin ja voit olla varma, että jokainen pieni yksityiskohta on tarkoin harkittu ennen kuin suksipaketti on lisätty nettisivuillemme.

Suksipaketteja löytyy kaikille

Jos sinulla käy huono tuuri, ja hukkaat tai rikot jonkin hiihtovälineistäsi, yksi monista eduista ostaessasi valmiin suksipaketin tunnetulta valmistajalta, kuten Salomon, Madshus, Yoko tai Fischer on se, että löydät aina varaosia.

Valikoimassamme olevista suksipaketeista löydät sopivia vaihtoehtoja niin aloittelijoille, kokeneille kuin ammattitason hiihtäjille.

Kun ostat sekä siteet että sukset meiltä, asennamme siteet ilmaiseksi. Jätäthän tällöin tilauksen yhteyteen monosi koon kommenttina.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot