×
Valikko

Pro Park Polvisuojat

(19)
Video
Video
1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
7 paria
8 paria
9 paria
10+
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
7 paria
8 paria
9 paria
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus yli 89 €
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

CORE Pro Park polvisuojat eivät ole vain suunniteltu suojaamaan polviasi naarmuilta ja vammoilta, vaan myös lisäämään itseluottamustasi. Jos etsit korkeinta mahdollista suojaustasoa suorituksiesi parantamiseksi, näiden polvisuojien tulisi olla sinun valintasi.

Ominaisuudet

Tyyli:
Removable knee cap, Removable foam

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

arvostelua   (19)

Mätte väldigt noggrant men tycker ändå att (L) känns förstora, skulle valt storlek M istället. Jag är 187 cm lång och väger 85-95 kg beroende på säsong. Sedan undrar jag varför man gör det elastiska övre bandet så långt och ingen möjlighet till att få undan det extra som blir över på ett smidigt och snyggt sätt? Jag får en lång flärp över på varsin sida av skydden som inte går att vika bort eller fästa på något sätt och dessa blir väldigt störande funktionsmässigt eftersom de skaver mot varandra när man åker. Även om man byter plats på skydden, så ur ett estetiskt perspektiv ser det ju fortfarande väldigt fult och klumpigt ut. Med denna prislapp förväntade jag mig mer.
Tony Johansson (Västerås)
25.07.2022
Rating: 3!
Vastaus SkateProlta:  Jag beklagar att ni inte är helt nöjd med produkten. Jag har kontaktat dig angående problemen ni upplever på mail, för att se om vi kan finna en lösning. - Jonathan
Beställde till min 10 åriga son. Small. De passade bra men var så breda att vi var tvungna att sända tillbaka dem. De gick emot varandra på på insidan knäna.
Jonas fagerlund (Öjersjö)
17.05.2021
Rating: 2!
Not used yet but they look solid and it great, got them for my Christmas present
Adam S. (Weymouth)
03.11.2021
Rating: 5!
Awesome kneepad. Gives me so much protection when falling over compared to my older more expensive pads, would recommend these pads to anyone that rides in skateparks a lot. Great value.
Az Bauder
01.06.2021
Rating: 5!
Näytä kaikki 19 arvostelua
SkatePro