Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Lightning 110 Freestyle Rullaluistimet

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Rollerblade Lightning 110 Freeskateissa yhdistyvät tuki, mukavuus ja monipuolisuus kaupunkiluistelun harrastajille. Nämä luistimet keskittyvät nopeuteen ja ohjattavuuteen, ja ne sopivat niille, jotka haluavat kokea urbaanin luistelun jännityksen ennennäkemättömällä tavalla.

SG9-laakereilla ja tukevalla 3WD Extruded Alu -rungolla, joka tukee jopa 110 mm:n pyöriä, varustetut Lightning 110 -luistimet takaavat tasaisen ja hallitun ajon. Anatomisesti muotoiltu Lightning-vuori, jossa on sublimoitu vuori ja PSI-jalkapohja, tarjoaa vertaansa vailla olevaa tukea ja mukavuutta, joten voit valloittaa urbaanin maaston itsevarmasti. Muotoiltu, tuulettuva kuori, jossa on sivusuunnassa olevat liukusäätimet, tarjoaa paremman kestävyyden ja hengittävyyden, mikä takaa viileämmän ja mukavamman luistelukokemuksen.

Memory Buckle -sulkemisjärjestelmä yhdessä lisänauhavaihtoehtojen kanssa antaa luistelijoille mahdollisuuden muokata istuvuutta mieleisekseen. Tämä mikrosäädettävä solkijärjestelmä, jossa on ylimääräisiä kiinnityspisteitä, takaa tarkan ja turvallisen istuvuuden, jolloin luistimiin astuminen on nopeaa ja vaivatonta.

Eikä siinä vielä kaikki - Lightning 110 -luistimissa on Hydrogen SE 110mm/85A -pyörät, jotka tarjoavat poikkeuksellisen nopeuden ja pidon, mikä takaa vertaansa vailla olevan luistelukokemuksen. Nämä pyörät täydentävät täydellisesti 3x110-runkoasennusta, ja ne tarjoavat täydellisen yhdistelmän suorituskykyä ja hallintaa. Runkopituuksia on 3 erilaista, ja ne tarjoavat pidemmän akselivälin isommille kengänkoille.

Koe urbaanin luistelun vapaus ja riemu Rollerblade Lightning 110 Freeskaten kanssa. Nosta luistelupeliäsi ja valloita kadut näillä poikkeuksellisilla luistimilla, jotka on suunniteltu laajentamaan rajoja ja määrittelemään uudelleen luistelupotentiaalisi rajat.

Mallin tiedot

MalliWheelbase
40.5-41248mm
42-42.5248mm
43-44255mm
44.5-45255mm
45.5-46255mm
47-47.5270mm
48-48.5270mm

Ominaisuudet

Renkaan halkaisija:
110mm
Renkaan kovuus:
85A
Monon tyyppi:
Semi-pehmeä
Taso:
Keskitaso
Kiskojen materiaali:
Alumiini
Sisäkengän ominaisuudet:
V-Cut
Kiristys:
Nauhat, 2x Solki
Laakeriluokitus:
SG9
Kiskotyyppi:
Flat setup, 3-renkainen kisko
Max. renkaan halkaisija:
110mm
Nilkkatuki:
Korkea lateraalituki, V-Cut
Kiinnitysväli:
165mm
Jarru:
Sisältyy (valinnainen)
Suositellaan:
Freestyleen

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro