Iloista pääsiäistä!
1 = 1 pääsiäiskampanja!  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Skeittilaudan renkaat ja Laakerit

Kuvaus

Rullalautapyörä- ja laakeripakettimme on täydellinen yhdistelmä rattimiehille, jotka haluavat päivittää kyytiään ensiluokkaisilla komponenteilla. Mukauta kokoonpanoasi ja rullaa tyylillä yhdistelemällä ja yhdistelemällä suosikkipyöräsi ja laakerisi laajasta valikoimastamme huippumerkkejä. Löydät kaiken, mitä tarvitset pitämään laudan sileänä, nopeana ja valmiina shreddaamaan.

Tässä on mitä saat:

  • Pyörät: Rullalautapyörät: Rullalautapyörävalikoimamme kattaa useita eri kokoja, muotoja ja kovuusluokkia, jotka sopivat jokaisen riderin mieltymyksiin. Olitpa sitten katu-, puisto- tai cruising-luokassa, meillä on täydelliset pyörät, joilla pääset rullaamaan.
  • Laakerit: Suurnopeuksiset tarkkuuslaakerimme on rakennettu kestämään kovimmatkin ajot. Ylivoimaisen kestävyyden ja pehmeän vierimisen ansiosta ne vievät luistelun seuraavalle tasolle.
  • Luistintyökalu (valinnainen): Täydennä pakettisi monikäyttöisellä luistintyökalullamme. Kiristä rekkasi, säädä pyörät ja korjaa kaikki liikkeellä olevat ongelmat. Se on pakollinen osa jokaisen luistelijan työkalupakkia.

Miksi ostaa paketti? Et ainoastaan säästä rahaa verrattuna siihen, että ostaisit tuotteet erikseen, vaan nautit myös siitä, että saat kaiken tarvitsemasi kätevästi yhdellä ostoksella. Sano hyvästit yhteensopivien osien etsimisen vaivalle ja hei sujuvalle ja tyylikkäälle ajolle.

Näytä kaikki

arvostelua   (25)

Hakutoiminto, filteröinti ja käytettävyys oli todella surkea, myöskään et voi katsoa tuotteen tietoja mitenkään järkevästi. Muuten hyvä idea, että paketit saa edullisemmin. Toteutus voisi olla parempi.
Osku L. (Turku)
21.08.2023
Rating: 3!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos arvostelustasi Osku. Näytämme lisätietoja jokaisen yksittäisen tuotteen alla, pakettien tarkoituksena on näyttää sinulle saatavilla olevat ja yhteensopivat tuotteet ja antaa sinulle samalla paremmat hinnat. // Your team SkatePro 🔥
Bra erbjudande!
Ted S. (Kalix)
19.05.2022
Rating: 5!
bra
Johannes H. (Nordmaling)
29.10.2021
Rating: 5!
I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
31.01.2022
Rating: 5!
Näytä kaikki 25 arvostelua
SkatePro