×
Valikko

Gonzalez Buddies Skeitti Dekki

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus yli 89 €
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Katso myös

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Valmistaudu shreddaamaan tyylikkäästi Flip Gonzalez Buddies -rullalautakannella Flipiltä! Tämä ammattilaislaatuinen kansi on täydellinen valinta keskitason ja edistyneen tason skeittareille, jotka haluavat viedä rullalautailunsa seuraavalle tasolle.

Laadukkaasta vaahterapuusta valmistettu kansi on rakennettu kestämään kovimpia temppuja ja laskeutumisia. Sen vankka rakenne takaa tasaisen ja vakaan ajon, joten se sopii täydellisesti katu-, puisto- ja siirtymäskeittaukseen. Flip Gonzalez Buddies -kansi, jossa on klassinen popsicle-muoto, tarjoaa tasapainoisen ja monipuolisen suorituskyvyn.

Tämän 31,5 tuuman pituisen ja 14 tuuman akselivälillä varustetun kannen ansiosta jalkatilaa on runsaasti ja se tarjoaa mukavan asennon erikokoisille ratsastajille. Kohtalaisen kovera muotoilu mahdollistaa jalkojen tarkan sijoittelun ja hallinnan, joten se on täydellinen teknisiin temppuihin ja voltteihin. Lisäksi popsicle-muoto tarjoaa tasapainoisen tuntuman, joka on täydellinen sekä katu- että puistokäyttöön. Kiinteät kannen värit lisäävät ajoon ripauksen persoonallista tyyliä.

Huomaa, että griptape ei sisälly tämän kannen toimitukseen, joten voit lisätä oman griptapen vastaamaan tyyliäsi ja ajotapojasi. Flip Gonzalez Buddies -rullalautakannella Flipiltä pääset kaduille itsevarmasti ja tyylillä.

Ominaisuudet

Dekin leveys:
8" (20.3cm)
Dekin pituus:
31.5" (80cm)
Akseliväli:
14" (35.6cm)
Nosen pituus:
6.81"
Tailin pituus:
6.62"
Dekin materiaali:
Vaahtera
Dekkivärit:
Vaihteleva pintaväri, Samana säilyvät värit
Grippi:
Ei sisälly

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro