×
Valikko

Cruiser Board Paketti

Kuvaus

Cruising kaupungilla on helppoa, kun sinulla on täydellinen varustelu, joten mikset tekisi sitä helpoksi itsellesi ja hankkisi Cruiser Board Package -pakettia? Tämän loistavan tarjouksen avulla voit rakentaa oman henkilökohtaisen rullalautailuparatiisisi täydellisellä cruiser-luistimella ja rullalautakypärällä. Voit valita ja luoda juuri sinun tyyliisi sopivan kokoonpanon.

Cruiser Board Package sisältää:

  • Täydellinen cruiser-rullalauta: Hanki laadukas cruiser-skeittilauta, joka sopii täydellisesti carvingiin ja cruisingiin ympäri kaupunkia.
  • Rullalautakypärä: Suojaa pääsi rullalautakypärällä, joka täyttää kaikki turvallisuusstandardit ja jota on saatavilla eri väreissä ja tyyleissä.
  • Valinnainen: Lisää pakettiin rullalautatyökalu. Rullalautatyökalun avulla voit helposti säätää ja korjata rullalautaasi tien päällä.
  • Valinnainen: Päivitä turvavarusteesi polvi-, kyynärpää- ja rannesuojat sisältävällä suojapaketilla. Pidä itsesi suojattuna päästä varpaisiin.

Hankkimalla Cruiser Board Package -paketin säästät rahaa, mutta voit myös nauttia siitä, että kaikki rullalautailuun tarvittavat tarvikkeet ovat kätevästi samassa paikassa. Lisäksi valinnaisten lisäosien avulla voit mukauttaa pakettisi juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Joten nappaa Cruiser Board Package jo tänään ja aloita rullaaminen tyylillä!

Näytä kaikki

SkatePro