×
Valikko

Longboard Upgrade Paketti

Kuvaus

Longboard-päivityspaketti: Trick Out Your Ride! Oletko valmis viemään longboardingisi seuraavalle tasolle? Katso Longboard Upgrade Package -pakettiamme! Olemme koonneet täydellisen paketin, joka antaa sinulle täydellisen kyydin, olipa tyylisi mikä tahansa. Tämän setin avulla ajelet kaduilla, mäissä ja kaikessa siltä väliltä tyylillä.

Longboard Upgrade Package sisältää:

  • Valitsemasi korkealaatuiset longboard-kuorma-autot: Haluatko pehmeän karveerauksen tai reagoivan ajon? Meiltä saat kaiken irti.
  • Longboard-pyörät: Valitse useista eri kooista ja muodoista löytääksesi täydellisen tasapainon nopeuden, pidon ja mukavuuden välillä.
  • Longboard-laakerit: Älä anna ala-arvoisten laakereiden hidastaa sinua! Laakerimme on suunniteltu nopeutta ja kestävyyttä varten.
  • Valinnainen: Mutterit ja pultit, nousuputket ja longboard-työkalu täydellistä asennusta varten. Mutterit ja pultit takaavat turvallisen ajon, ja nousuputket takaavat täydellisen välyksen kannen ja pyörien välille. Longboard-työkalun avulla voit helposti koota ja säätää laudan kuin ammattilainen.
Näytä kaikki

SkatePro