×
Valikko
Powerslide

Powerslide One Rutscherla Lasten luistimet

21,95 €
(182)
Hot
Zoom
Kengännumero: 24-31
24-31
Varastossa
Näytä mittataulukko
Kiirehdi! Tämä tuote on hyvin suosittu.
Ole hyvä valitse
Ei kiitos
HangUp Kypärä II
XXS-XS - Vihreä
XXS-XS - Musta
XXS-XS - Sininen
S-M - Musta
S-M - Vihreä
S-M - Violetti
S-M - Sininen
L-XL - Violetti
L-XL - Sininen
L-XL - Musta
L-XL - Vihreä
Oheistuotteet
HangUp Kypärä II
HangUp Kypärä II (1 kpl)
Ei kiitos
27,95 €
+ 22,95 €
1 pari
Määrä
1 pari
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
7 paria
8 paria
9 paria
10+
  Tallenna muistilistalle
Samalta valmistajalta
Kuvaus

Lasten luistimet jotka sopivat käytettäväksi joko kenkien tai talvisaappaiden kanssa. Helpot käyttää, ja lisäksi tämä malli tarjoaa extraleveän terävälin jotta luistimet olisivat mahdollisimman vakaat. Kaksoisterien ansiosta nämä ovat oivat luistimet lapselle joka uskaltautuu jäälle ensimmäistä kertaa.

  • Kaksoisterät tuovat lisätasapainoa
  • Säädettävät siteet erilaisia kengänpohjia varten
  • Liukumaton pinta kenkää vasten
  • Kromiteräksiset lavat
  • Koon mukaan säädettävät hihnat

Huom:

  • Solkihihnat ovat melko lyhyet, joten suuret kengät rajoittavat yhteensopivuutta.
  • Skatepro ei voi teroittaa näitä luistimia.
    Näiden luistinten teroitus tuo todella pienen eron luisteluun, koska luistimen molemmat terät ovat aina 90 asteen kulmassa jäähän nähden, eikä terävämpi terä vaikuta pitoon juuri ollenkaan.
Ominaisuudet
Kokosäädettävät rullaluistimet:
Kyllä
Kiristys:
2x Solki
Luistimen teroitus:
Ei vaadita
arvostelua   (182)
Hyviltä vaikuttaa yhden käyttökerran kokemuksella. Alle 2 vuotias pysyy maassa ja todennäköisesti myös ulkojäällä yksin pystyssä. Hallilla kaipaa vielä aikuisen tukea. Mutta kivempi laittaa nämä pienelle, kuin oikeat hokkarit. (Meillä on noi keskikokoiset.)
K. Koponen (Lehmo)
22.01.2020
Rating: 5!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos kommentistasi! Mukava kuulla, että luistimet ovat olleet sopivat nuorelle luistelijalle ja niille on löytynyt käyttöä 😊 Mukavia luisteluhetkiä teille! / Henri ⛸️
Kiitos tyytyväinen tuotteeseen. Molemmat paketit saapuivat samana päivänä noudettavaksi. Pyysin palauttamaan toisen. Leena Raita
leena raita (Lahti)
01.09.2019
Rating: 5!
Vastaus SkateProlta:  Upea kuulla, että olette olleet tyytyväisiä! Kiitos kommentistasi ja mukavia luisteluita teille 😊 / Henri
Muutoin erittäin hyvät luistimet, mutta nilkan kiinnike on liian lyhyt ja menee vain kapean kengän ympäri. Suomen olosuhteissa pitäisi mahtua kunnon talvikengät luistimiin.
Hanna K. (Oulu)
06.03.2019
Rating: 3!
Vastaus SkateProlta:  Powerslide One Rutscherla Lasten Luistimissa on tosiaan hieman lyhyemmät kiinnitysremmit ja tästä syystä olemme maininneet asiasta varmuuden vuoksi tuotteen sivulla. Luistimen remmien riittävyys on kuitenkin näppärästi tarkistettavissa mittaamalla lapsen kengästä nilkan kohdalta ja jalkaterästä ympärysmitat :) /Tanja
Oikein mainiot meidän käyttötarkoitukseen muuten, mutta remmit saisi olla vähän pidemmät. Nilkkaremmi ylettyy kiinni juuri ja juuri.
Johanna K. (Akaa)
28.03.2018
Rating: 4!
Takaremmi ei yltä millään minkään kengän ympäri.
Riikka T. (Hämeenlinna)
27.03.2018
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  Solkiremmit ovat tosiaan melko lyhyet, ja se voi harmi kyllä rajoittaa yhteensopivuutta isojen/topattujen kenkien kanssa - tieto on myös mainittu tuotetekstissä :) Mutta jos luistimet ovat edelleen käyttämättömät, voit aina halutessasi palauttaa ne ilmaiseksi palautusohjeitamme noudattamalla: https://www.skatepro.fi/return /Eija
En tiedä kun en löydä niihin sopivia kenkiä. Kärki on kapea ja takaremmiä on vaikea saada kiinni nilkan kohdalta. Voi olla että joudun palauttamaan , jollei pian löydy kenkiä.
Inkeri Tiitinen (Harjavalta)
21.02.2018
Rating: 2!
Vastaus SkateProlta:  Luistimien kiinnitysihnat ovat tosiaan melko lyhyet, joten esimerkiksi malliltaan isot kengät voivat rajoittaa yhteensopivuutta - tieto on myös mainittu tuotetekstissä :) Ja toki, jos luistimet ovat edelleen käyttämättömät, voit halutessasi palauttaa ne ilmaiseksi ohjeitamme noudattamalla: https://www.skatepro.fi/return / Eija
Olin tyytyväinen ja niin oli lapsikin :) Hyvin sopii talvikenkien kanssa.
Jenna H. (Lohja)
20.02.2018
Rating: 5!
Toimitus oli nopeaa ja Luistimet on todella hyvät ja toimivat hyvin
Anne Katajamäki (Savonlinna)
08.02.2018
Rating: 5!
Toimitus oli nopea ja luistimet toimii niinkuin pitää. Soljet voisivat ehkä olla napakammat, mutta pysyivät lapsella kyllä hyvin jalassa.
Katri Aarnio-Hänninen (Helsinki)
05.02.2018
Rating: 4!
Hyvä tuote
Tuija Nousiainen (Uukuniemi)
29.01.2018
Rating: 4!
Pikkulapsen ekoiksi harjoitteluluistimiksi sopivat. Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois.
Tiina Arola (Akaa)
23.01.2018
Rating: 4!
Nopea toimitus ja hyvät luistimet.
Niko Örling (Vantaa)
23.01.2018
Rating: 5!
Ett bra första alternativ för de små skridskoåkarna men är svårt att få fast dem ordentligt. Ett plus för snabb leverans.
Ann-Sofie Eriksson (Floby)
16.02.2021
Rating: 3!
Skridskorna är svåra att få fast på skon då de är låga i hälen och har för korta remmar. Godset i skridskon är väldigt klent, och ingen professionell skridskoslipare har velat slipa dem åt oss.
Helena S. (Båstad)
16.02.2021
Rating: 2!
Vastaus SkateProlta:  Hej Helena

Tack för din review.

Det anges i beskrivningen att remmarna är något korta, så skridskorna passar tyvärr inte med alltför stora/tjocka skor. Slipning är inte något som har en större effekt på denna typ av skridsko då skenorna alltid har en 90 graders vinkel mot isen. :)

/Josephine
Näytä kaikki 182 arvostelua
SkatePro