×
Valikko

Skeittilauta Paketti Lasten

Kuvaus

Haluatko saada lapsesi rullalautailun pariin? Katso lasten rullalautapakettiamme! Tämä kaiken kattava paketti sisältää kaiken, mitä lapsesi tarvitsee aloittaakseen rullalautailun, mukaan lukien täydellisen lasten rullalautan, kypärän ja kyynärpäiden, ranteiden ja polvien suojatyynyjen sarjan. Voit myös lisätä pakettiin luistintyökalun, jotta lapsesi uusi laite on aina hyvässä kunnossa.

Seuraavassa kerrotaan, mitä lasten rullalautapaketti sisältää:

  • Täydellinen lasten rullalauta: Laadukkaat lasten rullalautamme sopivat täydellisesti aloittelijoille, ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja tyyleissä.
  • Kypärä: Kypärämme on suunniteltu pitämään lapsesi turvassa luistellessaan ja ne ovat viimeisimpien turvallisuusstandardien mukaisia.
  • Suojatyynyt: Kyynärpäiden, ranteiden ja polvien suojatyynyt suojaavat erinomaisesti putoamiselta ja loukkaantumisilta.
  • Luistintyökalu (lisävaruste): Skeittityökalun avulla lapsesi voi helposti säätää rullalautansa mieleisekseen ja tehdä perushuoltoja.

Älä missaa tätä tilaisuutta saada lapsesi aloittamaan rullalautailua! Tilaa lasten rullalautapakettimme jo tänään ja anna hauskanpidon alkaa!

Näytä kaikki

arvostelua   (7)

Tilasin paketin tyttärelleni ja hän on ollut erittäin tyytyväinen kun pääsee harjoittelemaan.
Kai Jaatinen (Helsinki)
28.06.2023
Rating: 5!
Allt var till full belåtenhet
Margaretha t. (Mantorp)
22.03.2022
Rating: 5!
Näytä kaikki 7 arvostelua
SkatePro