Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

NTN Freeride Telemark Laskettelusiteet

(1)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Suositut tuotteet

Kuvaus

Nämä NTN Freeride telemark -siteet ovat tehokkaat, ja täydellinen valinta hiihtokeskukseen sekä vapaalaskuun rinteiden ulkopuolella.

Jarrustoppereiden leveys on 110mm. Voit myös ostaa erilliset stopperit joiden leveys on joko 95mm tai 125mm.

Helpot step in/step out -siteet, joista löytyy asetus sekä laskemiseen että ylämäkeen kiipeämistä varten - kantapäät pysyvät tietenkin vapaina koko ajan.

NTN Freeride laskettelusuksien siteet ovat Rottefellan telemark-siteiden raskaimmasta päästä, ja tarjoavat hyvin vakautta sekä responssia, ja tätä kautta hyvää suksien hallintaa. Kantaosan korotusasento on 50mm.

Yhteensopivuus:
Nämä siteet sopivat yhteen ainoastaan Crispin, Scarpan, sekä Scottin NTN (New Telemark Norm) telemark-laskettelumonojen kanssa.

Joustavuus (Powertube-jouset erilaisella joustavuudella voidaan ostaa erikseen):

  • Pieni versio sisältää pehmeän (vihreän) powertube-jousen pehmeää fleksiä varten.
  • Suuri versio sisältää medium (sinisen) powertube-jousen medium-fleksiä varten

Rottefella suosittelee vihreitä powertube-jousia pieniin monoihin <26.5 mondopoint, sekä sinisiä powertube-jousia suuriin monoihin >26.5 mondopoint.

Koot:

  • Pieni versio sopii Scarpan ja Crispin monoille, joiden koko on 22.0 - 26.0 mondopoint, sekä Garmontin ja Scottin monoille, joiden koko on 22.0 - 25.5 mondopoint.
  • Suuri versio sopii Garmontin ja Scottin monoille, joiden koko on 26.0 mondopoint tai enemmän, sekä Scarpan ja Crispin monoille, joiden koko on 26.5 mondopoint tai enemmän.

Huom: Näistä siteistä ei löydy perinteistä ISO-sertifioitua kannan ja kärjen vapautusmekanismia. Mutta Rottefella on luonut niihin vapautusominaisuuden - seuraamme siis Rottefellan ohjeita siteiden vapautusmekanismin asennukseen sekä säätämiseen.

Mallin tiedot

MalliJarrun leveysPainoSeisontakorkeus
S - 110mm110mm1850g30mm
S - 110mm110mm1850g30mm
L - 95mm---
L - 110mm110mm1850g30mm

Ominaisuudet

Sidetyyppi:
Telemark NTN Side
Monon yhteensopivuus:
Telemark NTN Monot
Paras käyttötapa:
Telemark

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Excellent down hill telly binding. Well suited for aggressive skiers. Great for carving in natural or groomed trails. Quick response, so grant in moguls and pretty much anything the mountain throws at you. Very robust (had mine 10 years, full seasons). Great if you have more than one pair of skis, because very easily switchable form on pair of sticks to the next. I would not recommend for back country and ascension because too heavy. Awesome free ride binding. Won,t come off easily of you land a fall.
Michel M. (Sutton)
17.01.2022
Rating: 5!
SkatePro