Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko
Powerslide

Powerslide MyFit Dual Fit Crown Laineri

(9)
Video
Zoom
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Samalta valmistajalta
Kuvaus

MyFit Dual Fit Crown-luistinlaineri on teknisesti edistyksellisin MyFitiltä tähän mennessä. Näissä eivät pelkästään ratkaisut ole edistyksellisiä, vaan myös näiden ihmeiden luomiseen käytetyt materiaalit. Esimerkiksi 3D-lateksimuistivaahto muistaa sen alkuperäisen sijainnin. Tämä tarkoittaa, että vaahto puristuu esimerkiksi raskaan laskeutumisen aikana, mutta se palaa nopeasti alkuperäiseen asentoonsa varmistaen napakan ja mukavan istuvuuden, jota tällaiselta linerilta voisi odottaakin.

Dual Fitin istuvuuden takaa ainutlaatuinen neopreenikappale, joka on asennettu etuosaan. Tätä voidaan säätää ja sitä voi myös pienentää tarvittaessa.

Crown-laineri on optimaalisin tapa varmistaa mukavin ja kestävin istuvuus. Säädettävä ja joustava varmistusnauhoitus mahdollistaa lainerin optimaalisen sovittamisen henkilökohtaiseen luistintyyliisi parhaiten.

Koska Dual Fit-laineri on melko paksu nilkan/pohkeen alueella, suosittelemme käyttämään sitä vain luistinten kanssa, joissa on laaja kuori tai joita on aiemmin käytetty paksujen lainereiden kanssa.

Jotta varmistettaisiin istuvuus jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle, on Powerslide tehnyt lainerin lämpömuovattavaksi. Klikkaa tässä nähdäksesi yksityiskohtaisen kuvauksen lainerin muokkauksesta.

arvostelua   (9)
Great liner, excellent shipping. I would buy from this company again.
Michael Miller (Cleveland)
25.08.2020
Rating: 5!
Amazing very adjustable from thick firm to nice and loose or in the middle, it has a plastic insert on the tongue that helps make it super firm and tight, without this it's very forgiving. I rate them for comfort and support very nice liners!
billy webb (Warminster)
11.06.2019
Rating: 5!
Näytä kaikki 9 arvostelua
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot