×
Valikko

Earth Renkaat 4 Kpl

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus yli 89 €
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Undercover Earth Aggressive Skate Wheels ovat ympäristöystävällinen valinta aggressiivisille luistelijoille. Nämä pyörät on valmistettu Äiti Maata silmällä pitäen, ja ne on valmistettu 15 % maissipohjaisesta ekopolyuretaanista ja niissä on luonnonmusteella painettu painatus, mikä tekee niistä sekä suorituskykyiset että ympäristötietoiset.

Mutta se ei jää tähän - jopa ydin on valmistettu 50 % kierrätysmuovista. Voit ajella kovaa tietäen, että teet osasi hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Speed/bullet-profiilin ja 88A-kovuuden ansiosta nämä pyörät tarjoavat erinomaisen pidon, nopeuden ja hallinnan, joten ne sopivat monenlaisiin luistelutyyleihin. Ja kun pakkauksessa on neljä pyörää, olet valmis lähtemään kaduille ja nostamaan luistelun uusiin korkeuksiin.

UC Earth 80 mm:n pyörät ovat yhteensopivia useimpien aggressiivisten luistinten kanssa, ja ne toimitetaan ilman laakereita, joten voit valita täydellisen setin, joka sopii juuri sinun kokoonpanoosi. Valmistaudu kokemaan uusi suorituskyvyn ja kestävyyden taso Undercover Earth Aggressive Skate Wheels -rattaiden avulla.

Ominaisuudet

Renkaan halkaisija:
60mm
Renkaan kovuus:
90A
Kpl per paketti:
4
Coren materiaali:
Muovi
Laakerit:
Ei sisälly

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro