×
Valikko

Glide Teippi Eco 10m Luistovoide

(2)
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus yli 89 €
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että ympäristöstä huolehtiminen on tärkeää. Ota tämä huomioon käyttämällä Optiwax Glide -teippiä suksiesi huoltoon.

Optiwaxin liukuteippien Eco-sarja vaikuttaa ympäristöön vain vähän, mutta suksiisi sitäkin enemmän. Asenna teippi sekä suksiesi ylä- että alapuolelle, jotta ne liukuisivat sulavasti lumen pinnalla. Lisäksi teippi auttaa pitämään sukset kuivina, ja estää jään kerääntymisen niiden yläpuolelle.

Sekä teipin paperiosa että pakkauksessa käytetty pahvi ovat kierrätysmateriaaleista valmistettuja. Teipin vaha on fluoritonta ja biologisesti hajoavaa materiaalia, joka tarjoaa optimaalisen liu'un. Teippi toimii +5°C aina -20°C saakka, joten se sopii todella monipuolisiin olosuhteisiin.

Tämä versio on 60mm leveä, ja täydellinen valinta useimpiin maastohiihtosuksiin. Teipin asentaminen on helppoa ja nopeaa, joten pääset lumelle mahdollisimman nopeasti. Asenna teippi lämmön avulla suksiin, ja harjaa se viimeisteltyä lopputulosta varten.

Ominaisuudet

Lämpötila:
+5 - -20 °C
Aktiviteetti:
Maastohiihto
Vahamuoto:
Glide Tape
Fluoripitoisuus:
Ei fluoria
Vahan leveys:
60mm
Vahan pituus:
10m

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

arvostelua   (2)

I took Optiwax Glide Tape to rewax my xc skin skis whilst on holiday. Less risk of contaminating skins with wax and no mess from scraping. Iron on and brush off. Very easy to use and great glide!
Norman M. (Littleborough Lakeside Ward)
24.02.2020
Rating: 5!
Easy to use and lasts well. Sometimes uneven when applied so I give it a quick iron once the paper is removed to smooth out and make brushing easier.
Simon Collier (Widnes)
22.01.2019
Rating: 5!
SkatePro