Iloista pääsiäistä!
1 = 1 pääsiäiskampanja!  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Skeittilauta Paketti

Kuvaus

Rullalautapaketti - Täydellinen paketti rullalautailun harrastajalle! Rullalautapaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi rullalautailun - tai viedäksesi taitosi seuraavalle tasolle. Kaikki rullalautamme ovat täysin koottuja ja niissä on laadukkaat komponentit, jotka takaavat tasaisen ajon.

Voit valita useiden rullalautamerkkien välillä. Meillä on valmiita rullalautoja kaikille tasoille - aloittelijoista ammattilaisiin. Ja mikä parasta, täydellisten rullalautojen valikoimassamme on paljon hienoja grafiikoita, joista voit valita.

Skeittilautapaketin ostaessasi saat rullalautan mukana seuraavat tuotteet:

  • Kypärä: Suojaa pääsi laadukkaalla kypärällä, joka täyttää kaikki turvallisuusstandardit. Saatavilla on erilaisia värejä ja malleja, joten voit löytää persoonallisuuteesi ja tyyliisi sopivan kypärän.
  • Suojasarja: Suojapakettimme sisältävät polvi-, kyynärpää- ja rannesuojat, jotka suojaavat sinua kolhuilta ja mustelmilta, kun opettelet tai yrität uusia temppuja.
  • Skeittityökalu (valinnainen): Skeittityökalu on välttämätön jokaiselle rullalautailijalle. Sen avulla voit säätää rekkasi, vaihtaa pyörät ja tehdä muita huoltotöitä. Luistintyökalumme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne on rakennettu kestämään.
Näytä kaikki

arvostelua   (10)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (10 arviota)

SkatePro