×
Valikko

Monon flex - mikä pitäisi valita?

Laskettelumonon flex viittaa siihen, kuinka paljon vastusta mono tarjoaa nojatessasi ja painaessasi eteenpäin polvet hieman koukussa.

Flex tarkoittaa siis monon joustavuutta etusuunnassa. Yleisesti ottaen, kaikkein myydyimmät laskettelumonot ovat seuraavilla flexeillä: miesten välillä 80 - 130 ja naisten, välillä 65 -110.

Otathan huomioon, että tämä taulukko on vain suuntaa-antava, ja osa laskettelijoista ei välttämättä "sovi" taulukkoon johtuen henkilökohtaisista mieltymyksistä, taidoista tai painosta. Ehdotetut flex luvut vaihtelevat 10-25 numerolla.

Jos tiedät, että haluat kehittyä laskettelumonoillasi, sinun kannattaa valita monot, joiden flex on korkeammalla suositusalueella tai jopa taulukossa suositeltua korkeampi. Aloittelijan tulisi valita alueelta matala numero, tai jopa taulukossa suositeltua matalampi.

Tämä taulukko ei ota huomioon sitä, että flex-indikaattori ei ole universaali, ja se saattaa vaihdella eri valmistajien välillä. Ei myöskään sitä, että lämpötilan vaihtelut voivat vaikuttaa siihen, miltä laskettelumonojen flex tuntuu.

Alapuolella on kokotaulukko, joka auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivan laskettelumonojen flexin.

Tuoteryhmät

SkatePro