VALIKKO
×

Reklamaatio renkaista?

Valitettavasti sellaista rengasta ei ole olemassakaan, joka kestäisi ikuisesti. Temppuilutarkoitukseen valmistetut renkaat joutuvat kestämään ääriolosuhteita ja jatkuvia iskuja. Näin ollen renkaiden käyttöikä on aina rajallinen. Joka kerta kun harjoittelet temppuja kuten tail whip tai 360, laskeudut sivuttain, renkaat kuluvat. Kun temppuja toistetaan satoja kertoja, renkaan uretaani rikkoutuu vääjäämättä.


Mistä siis tiedät, milloin rikkoutuneesta renkaasta voi reklamoida, vai onko se vain normaalia kulumista?
nyt + 30% slidt jhul


Oheisessa kuvassa on uusi rengas (oikealla) ja suhteellisen uusi rengas, joka on kulunut vähemmän kuin 30 % (vasemmalla).Jos rengas näyttää suhteellisen uudelta (niin kuin yllä kuvattu), mutta uretaani on selvästi irronnut renkaan keskiöstä (de-hubing), on kyseessä mahdollisesti valmistusvirhe.mere end 40% slidt hjul
Jos renkaan uretaanissa on enemmän kuin 40 % kulumaa ja rengas on alkanut irtoamaan keskiöstä, on se merkki normaalista kulumasta, eikä todennäköisesti viittaa valmistusvirheeseen.hjul med flat spotJos jarrutat erittäin raskaasti, takarenkaaseen voi muodostua nk. ’’flat spot’’. Flat spot tekee renkaasta, ja täten ajosta, epätasaisen ja epämukavan. Flat spot ei ole valmistusvirhe, eikä sitä käsitellä reklamaationa. Flat spot johtuu potkulaudan vääränlaisesta käytöstä.

Tuoteryhmät

Suositut tuotteet