×
Valikko

Ostaessasi longboardia

Tämän oppas auttaa sinua löytämään oikean longboardin juuri sinun tai lastesi tarpeisiin, selittämällä joitain tärkeimmistä longboard asioista.

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos olet epävarma siitä, mikä Longboard sinun pitäisi ostaa.

Minkälainen longboard sinun pitäisi valita?

Longboardit ovat useimmiten suunniteltu pitkällä dekillä ja ne on valmistettu materiaaleista, kuten vaahterasta, bambusta ja toisinaan vahvistetusta lasikuidusta. Longboardit pyrkivät antamaan pehmeän ajo kokemuksen ja ovat luotuja ajoon, eikä temppuihin.

Yleisesti on 6 tyyppisiä Longboardeja. Ne eroavat toisistaan dekin ​​suunnittelulta, joka myös määrittelee eri ajo tyylit. Siksi havainnollistamme ja selittämme sinulle tärkeimmät erot tässä oppaassa.

Carving / Cruiser

Carving ja cruiser laudat jakavat monia yhtäläisyyksiä ja tunnetaan surf- fiiliksestä. Carving lauta on suunniteltu kaltevia katuja ja pitkiä syviä käännöksiä varten, mutta se kuin cruiser lautakin, on optimaalinen kruisailuun ja hauskanpitoon ympäri kaupunkia. Näissä longboardeissa on usein rakenteissa vahvistettu lasikuitu kerros mukana, joka tarjoaa suuren kestävyyden ja surf- fiiliksen. Suosittelemme carving ja cruiser lautoja aloittelijoille tai vapaaseen lautailuun.

Alamäki / Freeride

Alamäki longboardit on suunniteltu nimensä mukaisesti suuri nopeuksiseen alamäki ajoon, kun taas vastaavasti Freeride longboardit luodaan liukumaan tasaimaalla. Alamäki longboardien rakenne on usein jäykkä, mikä antaa maksimaalisen vakauden suurissa nopeuksissa. Toinen ominaispiirre näissä laudoissa on, että ne on suunniteltu leikkauksilla, vähentääkseen vaaraa wheelbiteen (kun pyörä koskettaa dekkiä käännöksissä). Monet uudet alamäki laudat ovat suunniteltu "siivillä" laudan takapäässä, mikä tarkoittaa, että reunat kääntyvät alaspäin, jolloin on helpompi työntää lautaa ja käynnistääkseen luisuja.

Kun ajat alamäki longboardingia, on erittäin tärkeää käyttää suojia. Katso meidän valikoima longboarding suojista täältä .

Freestyle

Freestyle Longboardit ovat sinulle, joka haluaa haastaa itsesi temppuilla ja luisuilla, sekä sinulle, joka nauttii ajamisesta tasaisilla pinnoilla. Nämä laudat tulevat usein pehmeämmällä flexillä ja ovat optimaalisia temppuiluun ajaessasi kaupungin halki.

Tanssija

Nämä Longboardit on suunniteltu pitkällä dekillä ja top mount trukeilla, mitkä tekevät niistä optimaalisia tanssia muistuttavien liikkeiden tekemiseen.

Dekit tehdään usein erikoispitkällä kannella, joka myös tekee niistä sopivia ajaa myös pinnoilla ja pitkiä matkoja. Sen lisäksi, tanssi longboardit tarjoavat erinomaisen tasapaino harjoituksen.

Katso meidän longboard valikoimamme täällä .

Longboard trukit


Longboard trukit sijoitetaan käänteisenä verrattuna normaali skeittilaudan trukkeihin. Sen lisäksi, alamäki trukit suunnitellaan hieman leveämmiksi ja matalammiksi verrattuna muihin longboard tyyleihin.

Longboard trukit voidaan yleensä asentaa kahdella eri tavalla.

Top Mount

Top mount on perinteisin tapa asennukseen, jossa trukit on kiinnitetty dekin pohjaan. Tämän tyyppinen trukkien asennus nähdään normaalisti cruising, carving ja tanssija laudoissa.

Drop-through Mount

Drop-through kiinnitys antaa sinulle pienemmän etäisyyden laudan ja maan välillä, mikä lisää vakautta. Tämän tyyppinen asennus on erityisen hyödyllinen alamäkeen ja pitkiin luisuihin. Kuten kuvasta näkyy, trukki on kiinnitetty laudan yläreunaan.

Katso meidän valikoimamme longboard trukeista täältä .

Longboard renkaat


Longboardin pyörät ovat suuremmat kuin perinteisten rullalaudan pyörät, mikä johtaa nopeampaan ja tasaisempaan ajoon. Sen lisäksi, että longboardien pyörät tarjoavat suuren iskunvaimennuksen. Pienemmät longboard renkaat ovat ketteriä, kun taas suuremmat pyörät on suunniteltu suurempiin nopeuksiin, jolloin voit ajaa pienten kivien yli.


Toinen tekijä harkittaessa pyöriä, on kovuus vastaan pehmeys. Pehmeämmät pyörät antavat paremman pidon ja iskunvaimennuksen, kun taas kovemmat pyörät ovat hyviä koviin nopeuksiin ja luisuihin. Pyörät kovuus mitataan durometri-arvolla, joka on väliltä 70A-100A.

Katso longboard pyörä valikoimamme täällä .

Tuoteryhmät

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot