Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko
Arvio todellisesta tuotteesta

Suunnittele Custom Scootti

Valitse
Dekki
Jarru
Headset
Forkki
Tanko
Clamppi
Compression
Renkaat
Laakerit
Holkit
Käsigripit
Grippiteippi

Suunnittele Custom Scootti

Suunnittele oma scoottisi täällä

Custom Scooter Builder -työkalumme on aina ollut valtava menestys. Tästä syystä päätimme vuoden 2017 puolivälissä käyttää lisäresursseja sen päivittämiseen, optimointiin ja parantamiseen.

Eri osien yhdistelmien tarjoamisen lisäksi, Custom Scooter Builder antaa sinulle mahdollisuuden nähdä rakentamasi scootin hahmotelman koko prosessin ajan. Näet siis uuden kustomoidun temppuscoottisi heräävän eloon rakentaessasi sitä.

Meillä on usein erityisiä alennuksia ja ilmaistarjouksia heille, jotka haluavat hankkia customoituja scootteja. Kannattaa siis tarkistaa tämä sivu usein, jotta et menetä tarjouksiamme.

Custom Scooter Builder -työkalun ominaisuudet

Kun luot oman kokoonpanon tällä työkalulla, suunnittelet scootin ja asiantuntijamme kokoavat sen sinulle. Meiltä löytyy laaja valikoima osia markkinoiden parhailta merkeiltä ja varmistamme, että kaikki saatavilla olevat scootin osat ovat yhteensopivia.

Kustomoidun temppupotkulaudan rakentaminen ilman apua on aikaa vievä prosessi. Sinun on tutkittava kaikki osat, varmistettava, että ne ovat yhteensopivia, hankittava osat ja lopulta koottava scootti. Custom Scooter Builder tarjoaa sinulle mahdollisuuden ohittaa tämä pitkä prosessi ja antaa meidän koota scoottisi nopeasti ja ammattimaisesti.

Miten suunnittelet oman scoottisi?

Tämän työkalun avulla oman scootin suunnitteleminen on erittäin helppoa. Joka kerta, kun valitset osan, sinulle esitetään uusia osia, jotka ovat yhteensopivia valitsemiesi osien kanssa. Kun napsautat scootin osaa, näet kaikki asiaankuuluvat tiedot, kuten paino, väri ja hinta.

Huomaa:

  • Osia ei voi enää palauttaa, kun sinä tai asiantuntijamme ovat aloittaneet scootin kokoamisen.
  • Jos sekoitat eri merkkien komponentteja, se saattaa edellyttää muiden osien lisäämistä, jotta ne sopivat yhteen. Näitä ei veloiteta sinulta. Tämä tapahtuu usein, kun scoottiin päätetään asentaa SCS -compressio.

Jaa kustomoitu pro-scoottisi ystäviesi kanssa

Kun olet valmis upouuden scoottisi suunnittelemisen kanssa, sinun ei välttämättä tarvitse odottaa sitä, että posti toimittaa sen kotiovellesi näyttääksesi sen ystävillesi tai vanhemmillesi. "Jaa" -painike antaa sinulle mahdollisuuden julkaista kokoonpanosi verkossa kaikkien nähtäväksi.

Sitten on vain yksi asia jäljellä sanottavaksi: ready, set, build, go!

Muuttaessasi aiemmin valittua osaa, saatat joutua muuttamaan yhden tai useamman myöhemmin valitun osan, jotta kaikki osat sopivat varmasti yhteen.


Jatka
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot