×
Valikko
Arvio todellisesta tuotteesta

Suunnittele custom scootti

Valitse
Dekki
Jarru
Headset
Forkki
Tanko
Clamppi
Compression
Renkaat
Laakerit
Holkit
Käsigripit
Grippiteippi

Suunnittele custom scootti

Custom scooter builder - suunnittele scoottisi täällä

"Custom scooter builder" -toiminto on aina ollut suosittu. Se olikin syy sille, että vuoden 2017 puolivälissä käytimme hieman lisäresursseja toiminnon päivittämiseen, optimointiin sekä paranteluun.

Sen lisäksi, että scootti toiminto tarjoaa biljoonia eri osien yhdistelmiä, uudella suunnittele scootti -toiminnolla on ainutlaatuinen graafinen ulkoasu, joka antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, miltä rakentamasi temppupotkulauta tulisi näyttämään jokaisessa suunnitteluvaiheessa. Voit nähdä uuden scoottisi kun suunnittelet sitä, ja tarkistaa kaikki oleelliset tiedot eri sivuilta, kuten painon, värin, hinnan jne.

Meillä on usein erityisalennuksia sekä kylkiäisiä heille, jotka päättävät tilata suunnittele scootti -toiminnon kautta kokoamansa custom scootin. Kannattaa siis välillä tarkistaa, olisiko meillä alennuksia.

Suunnittele scootti -toiminnon ominaisuudet

Kun kokoat temppupotkulautasi tämän scootti toiminnon avulla, sinun ei tarvitse kasata sitä itse, sillä ammattilaisemme tekevät sen puolestasi. Samalla voit olla varma, että kaikki osat, joita suunnittele scootti toiminto jokaisessa vaiheessa tarjoaa, ovat yhteensopivia. Meillä on laaja valikoima erilaisia osia joiltakin markkinoiden parhailta valmistajilta, joten sinulla on mahdollisuus suunnitella ja rakentaa vaatimuksiasi vastaava temppupotkulauta.

Jos päätät rakentaa custom scootin ilman tätä toimintoa, se on yleensä hyvin aikaa vievä prosessi. Ensin sinun tulee valita jokainen osa ja varmistaa, että ne ovat yhteensopivia. Sen jälkeen sinun tulee hankkia kaikki osat, toisinaan useista eri liikkeestä, ja lopuksi edessä on scootin kokoaminen. Tämän prosessin etuna on, että voit kustomoida scoottisi, ja saada scootin joka on juuri sellainen kuin haluat.

Kuinka kustomoit scoottisi?

Tämä "custom scooter builder" -toiminto tekee ikioman scootin suunnittelusta hyvin helppoa. Joka kerta kun valitset osan, sinulle tarjotaan uusi valikoima osia, jotka sopivat yhteen aiemmin valittujen osien kanssa. Kun klikkaat scootin osaa, näet oleelliset tiedot, kuten painon, värin, hinnan jne. Samalla, näet myös valmiin scootin hinnan, joten kannattaa pitää huolta, ettei scootin hinta ylitä budjettiasi.

Huomaa:

  • Osia ei voi enää palauttaa, kun sinä tai ammattilaisemme ovat aloittaneet scootin kokoamisen
  • Jos sekoitat eri valmistajien osia, voi kaikkien osien täydellinen yhteensovittaminen vaatia erityistietämystä. Sen lisäksi saatat tarvita myös lisäosia. Kun kokoamme scoottisi, näiden osien hintaa ei veloiteta sinulta. Tämä on pääsääntöisesti ongelma silloin, kun on valittu SCS-compressio.

Jaa custom scoottisi kavereillesi Facebookissa

Kun olet suunnittelut upouuden scoottisi, sinun ei tarvitse odottaa, että paketti on saapunut noutopisteeseen esitelläksesi sen kavereillesi. Suunnittele scootti -toiminto on varustettu "Jaa Facebookissa"-napilla, jonka avulla voit jakaa scoottisi heti Facebookissa kaikille.

Sitten sanottavana on enää vain yksi asia: paikoillenne, valmiina, suunnittele scootti!

Muuttaessasi aiemmin valittua osaa, saatat joutua muuttamaan yhden tai useamman myöhemmin valitun osan, jotta kaikki osat sopivat varmasti yhteen.


Jatka
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot