VALIKKO
×

Suunnittele custom scootti

Suunnittele custom scootti

Työkalullamme, "Suunnittele scootti", voit customoida oman scoottisi. Sinä valitset kaikki osat ja me hoidamme kokoamisen.

Suunnittele scootti

Ei ole väliä, käytätkö suunnittele scootti työkalua vai rakennatko scoottisi itse, tulet huomaamaan, että on olemassa joitakin etuja ja haittoja joita sinun tulisi harkita.

Kun rakennat scoottisi tällä työkalulla, etusi on että saat suunnitella scoottisi, ilman että joutuisit itse kasaamaan sitä, koska asiantuntijamme tekevät sen puolestasi. Mikäli kuitenkin haluat koota scoottisi itse on se myös yksi vaihtoehdoista. Samalla voit olla varma jokaisessa "Suunnittele scootti" osiossa, että kaikki esitetyt osat sopivat keskenään. Meillä on laaja valikoima markkinoiden parhaimpien merkkien osia, joten sinulla on yhä mahdollisuus suunnitella scootti, joka vastaa tarpeitasi.

Jos päätät rakentaa oman scoottisi ilman tätä työkalua on se tyypillisesti hyvin aikaa vievä prosessi. Ensin sinun täytyy valita kaikki osat ja varmistaa, että kaikki osat ovat yhteensopivia. Seuraavaksi, sinun täytyy ostaa kaikki osat, joskus useasta eri liikkeestä, ja lopulta, sinun täytyy koota scootti. Tämän menetelmän etuna on, että voit suunnitella oman scootin ja saada scootti joka on juuri sellainen kuin haluat.

Miten suunnitella oman scootti?

Tällä työkalulla on erittäin helppo suunnitella oman scootti. Joka kerta kun valitset osan, sinulle esitellään uusi valikoima osia, jotka ovat yhteensopivia aikaisemmin valittujen osien kanssa. Kun klikkaat scootin osaa, näet kaikki asiaankuuluvat tekniset tiedot, kuten paino, väri, hinta jne. Samalla, valitessasi osaa näet scoottisi sen hetkisen kokonaishinnan, joten voit olla varma ettei scoottisi ylitä hintaa, jonka olet valmis siitä maksamaan.

Huomautus:

  • Osat eivät ole enää palautettavissa kun sinä tai asiantuntijamme ovat aloittaneet scootin kokoamisen.
  • Jos sekoitat eri merkkien osia, voi kaikkien osien täydellinen yhteensovittaminen vaatia erityistietämystä. Ja se voi vaatia lisäksi muita osia. Sinua ei laskuteta näistä, kun me asennamme ne. Tämä tulee huomioida ensisijaisesti valittaessa SCS compressionia.
Muuttaessasi aiemmin valittua osaa, saatat joutua muuttamaan yhden tai useamman myöhemmin valitun osan, jotta kaikki osat sopivat varmasti yhteen.


Jatka