Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

7 vinkkiä luistimien huoltoon

Noudattamalla tässä oppaassa mainittuja vinkkejä pidennät luistimiesi käyttöikää, jolloin voit nauttia niistä pidempään.

Taitoluistimet sekä jääkiekkoluistimet vaativat jonkin verran huoltamista, jotta saisit niistä kaiken irti. Varmista, että huollat luistimet aina käytön jälkeen.

  1. Käytä teräsuojia - käytä aina kovia, kävelyyn soveltuvia teräsuojia kun kävelet pois jäältä
  2. Käytä pehmeää luistinsuojapussia - Kuljeta luistimet suojapussissa (sekä pehmeät suojat ja teräsuojat) jotta välttäisit terien kolhiutumisen toisiinsa.
  3. Kuivaa terät käytön jälkeen - Kuivaa luistimien terät esim. kankaalla, jotta teriin jäänyt kosteus ei ruostuttaisi teriä.
  4. Kuivaa sisäpohjalliset erikseen - Ota luistimien sisäpohjalliset ulos ja anna niiden kuivua rauhassa. Luistimien tulee kuivua huoneenlämmössä. Älä käytä kuivaajaa tms. sillä se saattaa muuttaa sisäpohjallisten muotoa ja istuvuutta, sen lisäksi sisävuoraus on usein valmistettu synteettisistä materiaaleista, joilla on alhainen sulamislämpötila.
  5. Säilytä luistimet ilman teräsuojia - tai käytä pehmeitä, kankaisia luistinsuojia jotka imevät ylijääneen kosteuden ja estävät näin teriä ruostumasta. Älä säilytä luistimia kovien teräsuojien kanssa, sillä tämä saattaa aiheuttaa terien ruostumista.
  6. Käytä hapotonta öljyä - voitele terät ohuelti hapottomalla öljyllä, kun laitat luistimet pidemmäksi aikaa säilöön. Näin vältät terien ruostumisen.
  7. Teroita luistimet - Luistimien terät on hyvä teroittaa silloin tällöin, jotta saat paremman kontaktin jäähän ja näin myös paremman kontrollin. Lue lisää luistimien teroituksesta.

Tutustu laajaan luistinvalikoimaamme, josta löytyy niin taitoluistimia kuin jääkiekkoluistimia, lapsille ja aikuisille.

Ja jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset lisää vinkkejä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Tuoteryhmät

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot