×
Valikko

Millaiset rullaluistimet minun pitäisi valita?

Se, millaiset rullaluistimet sinun kannattaa valita riippuu siitä, mihin käyttötarkoitukseen ne ovat tulossa. Hanki hyvä kokonaiskuva eri tyyppisistä luistimista (kuntorullaluistimet, quad luistimet, bleidit, freeskate-luistimet sekä derby-luistimet), jotta osaat tehdä oikean valinnan.

Erilaiset rullaluistimet on suunniteltu erilaisia käyttötarkoituksia silmällä pitäen. Osa malleista soveltuu tavalliseen rullaluisteluun, jossa kuntoilu tai rento rullailu on päätarkoitus (esim. kuntorullaluistimet ja quad rullaluistimet), osa taas on suunniteltu kokeneemmille käyttäjille ja/tai kilpakäyttöön (esim. pikarullaluistimet, bleidit, freeskatet sekä derby luistimet). Tämän oppaan avulla saat hyvän käsityksen erilaisista rullaluistimista - klikkaa itsesi pidemmälle tietyn tyypin kohdalle saadaksesi lisätietoja.

Kuntorullaluistimet / inline rullaluistimet

Kuntorullaluistimet soveltuvat kuntoiluun ja rentoon rullailuun. Näille rullaluistimille ominaista on käyttömukavuus sekä hengittävyys, tehden niistä optimaaliset lyhyille sekä pitkille lenkeille. Inline rullaluistimilla yhdistät kuntoilun sekä hauskanpidon ja sen lisäksi ne soveltuvat kaiken ikäisille. Rullaluistimia on myös saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa sekä designeillä.

Lue lisää fitness rullaluistimien osto-oppaasta.

Quad rullaluistimet / Retro rullaluistimet

Osa quad rullaluistimista soveltuu diskoon ja tanssimiseen, sekä myös normaaliin rullaluisteluun, kun taas osa soveltuu kuntoiluun, välimatkojen taitoon ja pidemmille matkoille. Quad rullaluistimissa on klassinen look neljällä pareittain olevalla renkaalla, ja ne tuntuvat vakaammilta rullaluistimiin leveämmästä pohjalevystä. Quad rullaluistimista on saatavilla useita eri designeja sekä retro versioita, jotka tuovat aikuisille mieleen vanhat hyvät ajat, jotka muistavat ne lapsuudestaan. Ne soveltuvat kaiken ikäisille.

Lue lisää quad rullaluistimien osto-oppaasta.

Pikarullaluistimet

Pikarullaluistimet soveltuvat kokeneille rullailijoille, jotka etsivät suuria nopeuksia. Niillä luistellaan yleensä tiimeissä, tai kilpailuissa. Pikarullaluistelussa suorituskyky on kaikki kaikessa, ja pikarullaluistimet on suunniteltu sen mukaisesti, jotta saisit parhaan ajan.

Lue lisää pikarullaluistimien osto-oppaasta.

Bleidit

Haluatko tehdä temppuja tai mennä rampeille? Tällöin etsit bleidejä. Ne on tarkoitettu käytettäviksi skeittiparkeissa ja katuluistelussa, jossa tehdään paljon grindausta ja erilaisia temppuja erilaisia esteitä hyödyntäen. Bleidit soveltuvat kokeneille rullaluistelijoille.

Lue lisää bleidien osto-oppaasta.

Freeskate-luistimet / Kaupunkirullaluistimet

Jos haluat rullaluistella kaupungissa tai harrastaa freestyle slalomia, sinun kannattaa valita freeskate-luistimet. Ne on erityisesti suunniteltu kestämään tiukkoja käännöksiä, joita kaupunkiympäristössä tulee vastaan, kuten myös slalomissa, jossa tehdään sarja tanssiliikkeitä. Freeskatet ovat hyvin ketterät ja niissä ei yleensä ole jarrua. Näitä rullaluistimia käytetään myös kaupunkiympäristössä temppuiluun ja ne soveltuvat kokeneemmille rullaluistelijoille. Sen lisäksi, jos painat yli 100 kg, sinun kannattaa tällöin valita freeskate-rullaluistimet kuntoiluun tarkoitettujen rullaluistimien sijaan.

Lue lisää freeskate-rullaluistimien osto-oppaasta.

Roller Derby rullaluistimet

Roller derby rullaluistimet on erityisesti tarkoitettu roller derbyyn, joka on sisätiloissa pelattava joukkuelaji kontaktilla. Hyvät roller derby-luistimet ovat ketterät, jotta voisit tehdä tiukkoja käännöksiä sekä liikkua nopeasti. Sen lisäksi, roller derbyssä on tyypillistä, että pelaajat käyttävät värikkäitä vaatteita.

Lue lisää Roller derby rullaluistimien osto-oppaasta.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä!

Tuoteryhmät

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot