VALIKKO
×

Pulkat ja kelkat

Jos etsit pulkkaa, tämä on oikea paikka etsiä. Meiltä löydät pulkat, rattikelkat, lumiskeitit ja paljon muita talvituotteita. Kun lumi tulee maahan, niin mikään ei ole mukavampaa kuin ottaa pulkka kainoloon ja lähteä laskemaan mäkeä!

Kelkat

Tanskassa sanaa bobsleigh käytetään muovipulkasta. Tämän tyylistä kelkkaa käyttävät yleensä lapset.Tällaiset kelkan etuna on että voit käyttää sitä vaikka lunta ei olisikaan paljoa. Toisaalta puinen kelkka on parempi mäissä, joissa on paljon kiinteää lunta. Muissa maissa, bobsleigh on rinnastettu saman nimiseen talviurheiluun. Tässä lajissa käytetyt bobsleigh kelkat ovat hyvin erilaisia tämän kategorian kelkoista.

Valikoimamme kelkoista antaa sinulle mahdollisuuden ottaa kaikki irti kylmästä talvesta. Jarrukahvoilla voit ohjailla kelkkaa vetämällä kahvasta. Useimmat kelkat ovat valmistettu korkealaatuisesta HDPE- muovista, joten ne pysyvät vahvoina ja joustavina matalissakin lämpötiloissa.

Rattikelkat

Rattikelkat takaavat vielä paremman kokemuksen laskiessasi kovaa vauhtia mäkeä alas. Näissä kelkoissa istut hieman korkeammalla, joten näkyvyys on parempi ja ratilla pääset ohjailemaan haluaamaasi suuntaan. Rattikelkka ovat erinomainen valinta kun haluat kovat vauhdit ja haluat hallita kelkkaasi.