×
VALIKKO
×

Pulkat ja kelkat

Jos hakusessa on uusi pulkka tai kelkka, tämä on juuri oikea paikka etsiä. Meillä on valikoima pulkkia, rattikelkkoja, lumiskeittejä ja paljon muita hauskoja talvivälineitä. Kun lumi sataa maahan, ja ympäröivä maailma muuttuu valkoiseksi, on aika kaapata pulkka tai liukuri kainaloon ja rientää ulos!

Kelkat

Tanskassa sanaa bobsleigh käytetään muovipulkasta. Tämän tyylistä kelkkaa käyttävät yleensä lapset. Tällaisen pulkan etuna on, että voit käyttää sitä vaikka lunta ei olisikaan paljon. Toisaalta puinen kelkka on parempi mäissä, joissa on paljon kiinteää lunta. Muissa maissa bobsleigh on rinnastettu saman nimiseen talviurheiluun. Tässä lajissa käytetyt bobsleigh - kelkat ovat kuitenkin hyvin erilaisia verrattuna tämän kategorian kelkkoihin.

Valikoimamme erilaiset kelkat ja pulkat tarjoavat sinulle mahdollisuuden ottaa kaiken ilon irti kylmästä talvipäivästä. Kelkat jotka on varustettu jarrukahvoilla, mahdollistavat sinun jarruttamisen lisäksi myös ohjailla kelkkaa painamalla yhdestä kahvasta kerrallaan. Useimmat kelkat on valmistettu korkealaatuisesta HDPE- muovista, joten ne ovat kestäviä ja joustavia matalissakin lämpötiloissa.

Rattikelkat

Rattikelkka takaa vielä mahtavamman kokemuksen laskiessasi vauhdilla mäkeä alas. Näissä kelkoissa istut jonkin verran maan pintaa korkeammalla, joten näkyvyys on pulkkaa parempi, ja ratin ansiosta kelkka on helpompi ohjattava lumella. Rattikelkka on mainio valinta, kun haluat kovasta vauhdista huolimatta myös hallita kelkkaasi.