×
Valikko

Cruiser laudan ostaminen

Tämä opas auttaa sinua löytämään oikean cruiser laudan juuri omaan tai lapsesi tarpeisiin, selittämällä joitakin tärkeimmistä cruiser laudan ominaisuuksista.

Olet myös tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos olet epävarma siitä, mikä cruiser lauta tulisi ostaa.

Minkä tyyppinen cruiser lauta sinun pitäisi valita?

Yleisesti ottaen on olemassa kahden tyyppisiä cruiser lautoja, jotka eroavat toisistaan ​​niiden materiaaleja ja muotojen myötä. Molemmat tyypit ovat optimaalisia lapsille, aloittelijoille, sekä lautailijoille, jotka haluavat ketterän laudan pehmeillä ajo-ominaisuuksilla. Useimmat cruiser laudat ovat suunniteltu takana olevalla kicktailillä, samanlaisella kuin old school allas laudoissa.

Kerromme seuraavaksi kahden tyyppisistä cruiser laudoista, joita meillä SkateProssa on saatavilla:

Penny laudat & Cruiser laudat muovisella kannella

Muoviset cruiser laudat tunnetaan myös Penny lautoina, ovat suunniteltu pienillä kapeilla dekeillä ja kevyillä materiaaleilla. Tämäntyyppiset laudat tarjoavat hyvän käsiteltävyyden ja ovat helppoja kuljettaa, tämän ansiosta ovat optimaalisia lapsille. Laudat on yleensä suunniteltu suurilla ja pehmeillä pyörillä, tehden laudoista nopeita ja helposti ajettavia.

Tämäntyyppiset laudat eivät ole optimaalisia temppuihin. Joten jos se on, mitä sinä tai lapsesi haluatte, olisi normaali rullalauta parempi.

Tutustu muovisten cruisers lautojen valikoimaamme täältä .

Puiset cruiser laudat

Puiset cruiser laudat ovat rullalaudan ja longboardin fuusio. Ne ovat ihanteellisia liikkumiseen tai vain cruisailuun ympäri kaupunkia. Dekkien suunnittelu on hieman leveämpi kuin muovi cruisereissa, tehden siitä helpomman ajaa.

Tämän lisäksi, rullalautoihin verrattuna, ne ovat usein suunniteltu suuremmilla trukeilla ja suuremmilla ja pehmeämmillä pyörillä, mikä tekee ajamisesta helpompaa.

Tutustu cruiser valikoimaamme täältä.

SkatePro