VALIKKO
×

Sähköiset kulkuvälineet

  Filter
Tuotemerkit
Laturin Pistoketyyppi

Henkilökohtaisten kulkuvälineiden tulevaisuus on täällä

Sähköpyörästä on viime vuosina tullut osa valtavirtaa, ja tällä hetkellä kiinnostus muita sähköisiä kulkuvälineitä, kuten stary longboard, sähkö longboard sekä Ninebot Segways kohtaan on suurta. Ei ole mitään syytä ajatella, ettei tämä kehitys jatkuisi useita vuosia. Akkujen kapasiteetti kasvaa, latausaika lyhenee ja moottorien kestävyys paranee jatkuvasti. Jos otamme esimerkiksi Stary Longboardin, sen ominaisuudet sekä laatu ovat muuttuneet huomattavasti sitten ensimmäisen mallin.

Stary longboard vai Inboard M1 lauta?

Valikoimassamme on kahden sähkölongboardeja kahdelta eri brändiltä. Stary longboard ja Inboard M1 longboard. Yksi tärkeimmistä eroista on se, että Inboard M1 laudan huippunopeus on hieman suurempi, jonka akun voi myös vaihtaa ja näin parantaa käyttösädettä.

Ninebot ja Segway - Sama asia?

Tarina Segwaysta ja Ninebotista on tosielämän draamaa. Kaksirenkainen, itsetasaava potkulauta keksittiin Yhdysvalloissa, mutta keksijöillä oli joitakin haasteita tehdessään uudesta sähkökuljetusvälinemuodosta kannattavaa. Samaan aikaan Kiinassa, yritys nimeltään Ninebot valmisti samankaltaisen tuotteen, mutta koska Segway omisti jo maailmanlaajuisen patentin itsetasaavalle potkulaudalle, tätä ei otettu hyvin vastaan Yhdysvalloissa, ja Ninebotia vastaan nostettiin kanne. Mutta kuinka Ninebot käsitteli tämän? He ostivat Segwayn ja sulauttivat kaksi yritystä. Tämä on siis syy sille, miksi valikoimassamme olevia itsetasaavia potkulautoja kutsutaan sekä Nineboteiksi että Segwayksi.