×
VALIKKO

Sähköskeittilaudat / Sähkölongboardit

  Filter
Tuotemerkit

Sähköskeittilauta - henkilöliikenteen tulevaisuus?

Sähköpyörästä on viime vuosina tullut osa valtavirtaa, ja tällä hetkellä kiinnostus leviää myös muihin sähköisiin kulkuvälineisiin, kuten sähkölongboardeihin, sähköpotkulautoihin ja sähköskeittilautoihin. Ei ole mitään syytä ajatella, ettei tämä kehitys jatkuisi useita vuosia. Akkujen kapasiteetti kasvaa, latausaika lyhenee ja moottorien kestävyys paranee jatkuvasti. Joten mikset kokeilisi sähkö longboardia?

Miksi pitäisi hankkia sähkö longboard?

Ensinnäkin välimatkojen taittaminen helpottuu, ja se on ympäristöystävällistä ja hauskaa. Jos et halua hikoilla pyöräillessäsi töihin, sähkö longboard on silloin ratkaisu. Olet todennäköisesti nähnyt iloisen henkilön liikkumassa sähkö longboardillaan liikenteen seassa tai ihmisjoukossa ihailtavaa vauhtia, kun olet itse ollut jumissa autossasi tai bussissa.

Sen lisäksi, jos olet innokas lonkkarilla ajaja, sähkö longboard tai sähköskeittilauta on täydellinen vaihtoehto, kun koulu- tai työmatkallasi on niitä ärsyttäviä pieniä mäkiä. Saat samalla myös päivittäisen annoksesi lonkkarilla ajoa, vältät hikoilua ja teet myös palveluksen luontoäidille.