×
Valikko

Nova 290 3x110 Trinity Frames

Uutuus
1 setti
Määrä
1 setti
2 settiä
3 settiä
4 settiä
5 settiä
6 settiä
7 settiä
8 settiä
9 settiä
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Tervehdi Powerslide Nova 290 3x110 Trinity -runkoja, jotka ovat yksinkertaisuuden ja kestävyyden ruumiillistuma kaupunkiluistelun maailmassa. Laadukkaasta, kevyestä 6061-alumiiniseoksesta valmistetut kehykset ovat tarkkuuden mestareita, jotka käsittelevät nopeutta, liukuja ja hyppyjä vertaansa vailla olevalla helppoudella.

Niiden poikkeuksellisen suorituskyvyn salaisuus piilee patentoidussa TRINITYn 3-pistekiinnitysjärjestelmässä. Tämä nerokas muotoilu muodostaa voimakolmion, joka takaa vertaansa vailla olevan voimansiirron ja vaimentaa samalla tehokkaasti tärinää, mikä takaa tasaisen ja mukavan ajon. Kolmipistejärjestelmä luo kanavan, joka tuo pyörät lähemmäs kenkää ja parantaa luistelukokemusta poikkeuksellisen vakauden ja hallinnan avulla.

Pituus 290 mm ja 3x110 mm:n litteä pyöräkokoonpano takaavat, että Nova-rungot tarjoavat täydellisen yhdistelmän nopeutta ja ohjattavuutta urbaaniin freeride-luisteluun. Valmistaudu pehmeään, nopeaan rullaukseen ja nauti vapaudesta tehdä nopeita, tarkkoja käännöksiä ja suorittaa pitkiä, riemastuttavia liukuja.

Powerslide Nova 290 3x110 Trinity -rungot ovat yksinkertaisuuden armoa yhdessä paketissa, tilaa omasi ennen kuin ne on myyty loppuun.

Ominaisuudet

Renkaan halkaisija:
110mm
Kiskotyyppi:
3-renkainen kisko
Kiskojen materiaali:
Alumiini
Wheelbase:
290mm
Max. renkaan halkaisija:
110mm
Kiinnitysväli:
Trinity
Suositellaan:
Freestyleen, Kuntoiluun

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro