×
Valikko

Naisten Ski Outfit Paketti

Kuvaus

Lähde rinteeseen tyylillä ja mukavasti ensiluokkaisella naisten hiihtovarustepaketillamme!

Saat kaiken, mitä tarvitset pysyäksesi lämpimänä ja mukavana talviseikkailuissasi:

  • Hiihto- tai lumilautatakki: Valikoimassamme on laadukkaita takkeja, joissa on vedenpitäviä ja hengittäviä materiaaleja sekä eristys, joka pitää sinut lämpimänä kylmimmissäkin olosuhteissa.
  • Lumihousut: Kestävät ja tyylikkäät lumihousumme on suunniteltu antamaan lämpöä ja suojaamaan kosteudelta, jotta pysyt mukavana koko päivän.
  • Talvihattu: Pidä pääsi lämpimänä ja suojattuna valikoimassamme tyylikkäitä ja toimivia talvihattuja. Ne on valmistettu pehmeistä ja eristävistä materiaaleista ja pitävät kylmyyden loitolla.
  • Hiihtohanskat (valinnainen): Täydennä asuasi lämpimillä ja vedenpitävillä hiihtohanskoillamme. Valitse useista eri väreistä ja tyyleistä sopiva asukokonaisuuteesi ja pidä kätesi suojassa rinteessä.
  • Hiihtosukat (valinnainen): Älä unohda jalkojasi! Valikoimamme hiihtosukat pitävät varpaasi paahteisina ja mukavina ja tarjoavat lisäpehmustusta ja tukea upeaa hiihtokokemusta varten.

Älä jätä käyttämättä tätä upeaa tilaisuutta kohottaa talviseikkailupukeutumistasi. Tilaa naisten hiihtovarustepaketti jo tänään ja nauti rinteistä tyylillä ja mukavasti!

Näytä kaikki

SkatePro