Iloista pääsiäistä!
1 = 1 pääsiäiskampanja!  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Skeittilaudan Renkaat ja Trucks Paketti

Kuvaus

Oletko innostunut lähtemään kaduille upouuden kokoonpanon kanssa? Rullalautapyörä- ja kuorma-autopakettimme antaa sinulle mahdollisuuden yhdistellä ja sovittaa niitä yhteen luodaksesi lopullisen kyytipojasi. Olitpa sitten kokenut skeittaaja tai vasta aloittelija, meillä on kaikki mitä tarvitset. Pakettimme sisältää laadukkaat skeittirakit, skeittipyörät ja skeittilaakerit, joten voit valloittaa minkä tahansa maaston.

Mutta se ei lopu tähän! Voit myös lisätä pakettiisi skeittilaudan tarvikkeet ja nousutyynyt, jotta saat lisää korkeutta ja vakautta. Ja jos todella haluat näyttää taitojasi, lisää mukaan täydellinen skeittityökalu, joka pitää laudan huippukunnossa.

Ja mikä parasta? Sinun ei tarvitse metsästää tarvitsemiasi osia ympäri kaupunkia - yhdistele ja sovita ne yhteen täällä, ja me lähetämme sinulle kaiken, mitä tarvitset, jotta voit rullata pihatieltä skeittiparatiisiisi. Joten mitä sinä odotat, skeittari? On aika saada kokoonpanosi kuntoon ja skeitata sydämesi kyllyydestä!

Ai niin, ja mainitsimmeko jo, että voit säästää rahaa ja aikaa ostamalla varusteesi pakettitarjouksena? Haluamme pitää asiakkaamme tyytyväisinä, laudoillaan ja lompakot täynnä rahaa!

Näytä kaikki

arvostelua   (26)

Suosittelen. Saa edullisemmin kaikki osat motö taevitsee.
Joni Tuomainen (Kuopio)
19.12.2022
Rating: 5!
Uppskattar funktionen med upgrade kit, bra sätt att spara pengar, om du behöver nya delar fast inte brädan
Eric Ericson (JÄRFÄLLA)
04.09.2023
Rating: 5!
very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
15.11.2021
Rating: 5!
Näytä kaikki 26 arvostelua
SkatePro