×
Valikko
Tempish

Tempish Feeez Luistimet

EUR 16,95
(130)
Zoom
Väri: Sininen
Sininen
Pinkki
Varastossa
Ole hyvä valitse
Ei kiitos
HangUp Skate Kypärä II
XXS-XS - Vihreä
XXS-XS - Violetti
XXS-XS - Musta
S-M - Vihreä
S-M - Musta
S-M - Sininen
S-M - Violetti
L-XL - Sininen
L-XL - Musta
L-XL - Violetti
Oheistuotteet
HangUp Skate Kypärä II
HangUp Skate Kypärä II (1 kpl)
Ei kiitos
EUR 27,95
+ EUR 22,95
1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
7 paria
8 paria
9 paria
10+
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
7 paria
8 paria
9 paria
10+
  Tallenna muistilistalle
Kuvaus

Upeat harjoitteluluistimet pienimmille luistelijoille. Luistimessa on kaksi terää, jotka takaavat tasapainossa pysymisen ja lisäävät turvallisuutta.

Luistin kasvaa lapsen jalan mukana ja pohjan pituus on säädettävissä 14,5 cm:stä aina 20 cm asti. Kokosäätö onnistuu helposti luistimen pohjassa olevan ruuvin avulla.

Solkikiinnitys tekee luistimista helposti jalkaan laitettavat.

Ominaisuudet
Kokosäädettävät rullaluistimet:
Kyllä
Monon tyyppi:
Kova
Kiristys:
2x Solki
Luistimen teroitus:
Ei vaadita
arvostelua   (130)
Pohjasta irtosi ruuvi heti 5 min luistelun jälkeen
Maiju Rundman (Helsinki)
22.01.2020
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  Ikävä kuulla, että näin pääsi käymään :( Mikäli haluaisitte käsitellä asian reklamaationa, pyytäisin teitä ottamaan kuvien kera yhteyttä osoitteeseen email@skatepro.fi , niin katsotaan, mitä asialle voitaisiin tehdä 😊 / Henri
Aivan loistavat, sopii hyvin kuomakenkien kanssa. 2 vuotias luisteli hienosti heti alusta alkaen näillä. Pikasäädön vuoksi oli helppo vaihtaa myös sisaruksen isompaan kenkään.
Sari M. (Hämeenlinna)
13.01.2020
Rating: 5!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos kommentistasi! Mahtava kuulla, että olette saaneet nämä toimimaan Kuomien kanssa 😊 Pysyypä jalat lämpöisenä 🔥 Hauskoja luisteluhetkiä teille! / Henri
Oli hyvät kaksivuotiaalle! Kävi jo kokeilemassa
Aija Lehtonen (Vantaa)
07.01.2020
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos kommentistasi! Hienoa kuulla, että luistimet ovat päässeet käyttöön ja olleet sopivat pikku luistelijalle 😊 Riemukkaita hetkiä jäällä teille! / Henri ⛸️
Luistimet ovat olleet hyvät ensiluistimiksi. Ainoastaan jos on nollakeli tai plussaa, niin silloin luistimet eivät luista yhtään jäällä.(jos jää on hiukan sulavampaa).
Outi Mikkola (Nokia)
17.02.2019
Rating: 4!
Oikein mainiot luistimet 2vuotiaalle luistelun aloitteluun
Maria Vierikko (Tampere)
21.01.2019
Rating: 5!
Oikein hyvä tähän tarkoitukseen ja nopea toimitus kätevästi R-kioskille suosittelisin kaikille. Isäntä tilasi kirjan Helsingistä lahjaksi vaan ei tullut vasta kun joulun jälkeen. Luistimet saatiin Tanskasta jouluksi vaikka tilasin myöhemmin kuin kirja oli tilattu.🤗 Hauskat 2vuotiaalle kun saatiin vielä potkukelkka avuksi.
Kaisa S. (Järvenpää)
06.01.2019
Rating: 5!
En valitettavasti voi vielä kokonaisuudessaan arvioida. Odottelemme vielä jäitä...Tuote vastasi kyllä esiteltyä!
Kati Hietikko (Kankaanpää)
10.09.2018
Rating: 4!
Nopea toimitus. Muuten hyvät, mutta näissä ei ole pitoa sivuttain joten pienelle lapselle aika hankalat...
Jasmine Ben-Ami (Turku)
09.03.2018
Rating: 2!
Vastaus SkateProlta:  Kaksiteräisyys tekee luistimista vakaammat verrattuna tavallisiin, yksiteräisiin luistimiin, ja näin luistelun opettelu on helpompaa pienille lapsille. Toki, ennen kuin tasapaino on löytynyt luistimet voivat lipsua jäällä :) Olemme kuitenkin iloisia kuullessamme, että olet tyytyväinen nopeaan toimitukseen! /Eija
Helppo ja nopea laittaa 2-vuotiaan jalkaan. Lapsi tykkää. Epäselväksi jäi, pitääkö näitä teroittaa?
Johanna i. (Hyvinkää)
05.02.2018
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Hienoa, että luistimet ovat osoittautuneet mieluisiksi! Teroitusta ne eivät tosiaan kaipaa, eli sitä ei tarvitse näiden kohdalla miettiä :) /Tanja
Todella hyvät alle 2-vuotiaalle. Suosittelen.
S. Mäkinen (Masku)
29.01.2018
Rating: 5!
Eturemmi hiukan liian pitkä meidän 1v 10 kk ikäiselle tytölle, jolla kengänkoko 23. Pohjan pidennysruuvin mutteri irtosi kertaalleen toisella käyttökerralla, kannattanee vaihtaa lukkoruuviin. Ensi talvena remmien pituus lienee sopivampi. Muuten tukevat ja ihan hyvät ensiluistimiksi. Tuotteen toimitus oli nopea.
Alma K. (Seinäjoki)
24.01.2018
Rating: 4!
Hyvät ensiluistimet 2-3 vuotiaalle, jolla ei kyky ja hermo riitä vielä tavallisiin luistimiin. Vähän terävämmät olisi kyllä voinut olla, mutta kaiken kaikkiaan hyvä tuote.
Emma E. (Kutajärvi)
12.01.2018
Rating: 4!
Hyvät ja tukevat harjoitusluistimet. Helppo kiinnitys ja koon säätö. Ainoa miinus on se, että luistinten pohjan muoto ei ole paras mahdollinen ainakaan meidän talvijalkineisiin.
Iiris M. (Helsinki)
10.01.2018
Rating: 4!
Hyvät ensiluistimet, helppo kiinnittää ja poika pysyy pystyssä kuten oli tarkoitus, kun en nähnyt järkeväksi ostaa kaksivuotiaalle vielä yksiteräisiä luistimia. Toimitus oli erittäin nopea ja asiakaspalvelusta sain ystävällistä palvelua, kun toimitukseen liittyvää asiaa sinne soittelin.
Vilja L. (Ylöjärvi)
26.11.2017
Rating: 5!
Näytä kaikki 130 arvostelua
SkatePro