×
Valikko

Lasten Ice Skate Paketti

Kuvaus

Etsitkö täydellistä luistelupakettia, jolla saat lapsesi liukumaan jäällä? Ei muuta kuin lasten luistelupaketti! Huolellisesti kuratoitu valikoima luistelutarvikkeita tarjoaa kaiken, mitä pikku luistelijasi tarvitsevat päästäkseen luistelemaan kaukaloon itsevarmasti ja tyylillä.

Kids Ice Skates Package sisältää:

  • Lasten luistimet: Luistimemme on suunniteltu tarjoamaan optimaalista tukea ja mukavuutta nuorille jaloille, mikä takaa sujuvan ja nautinnollisen luistelukokemuksen.
  • Luistinsuojat: Suojaa lapsesi luistimet naarmuilta ja naarmuilta, jolloin ne kestävät pidempään ja toimivat paremmin.
  • (Valinnainen) Lasten luistelukypärä: Turvallisuus ennen kaikkea! Laadukkaat kypärämme tarjoavat poikkeuksellisen hyvän suojan, jotta nuoren luistelijan pää pysyy turvassa.
  • (Valinnainen) Lapsen suojasarja: Suunniteltu vaimentamaan iskuja ja pienentämään loukkaantumisriskiä, ja suojaussarjat sisältävät polvi-, kyynär- ja rannesuojat, jotka takaavat kaiken kattavan turvallisuuden.

Lasten luistelupakettimme avulla voit yhdistellä ja valita täydellisen yhdistelmän lapsesi luistelutarpeisiin. Valitse monista värikkäistä ja tyylikkäistä malleista, jotka sopivat heidän ainutlaatuiseen persoonallisuuteensa.

Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (1 arviota)

SkatePro