Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

R 03 2018 Lasten Potkulauta

(25)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Tämä lasten potkulauta sopii lapsille kolmesta ikävuodesta ylöspäin (pituus vähintään 95cm). Potkulaudassa soittokello ja puhkeamattomat vaahtomuovirenkaat.

Kun rekisteröit ostamasi Puky-tuotteen heidän nettisivuillaan 4 viikon kuluessa ostohetkestä, aktivoit Pukyn 5 vuoden takuun joka koskee runkoa, forkkia sekä ohjaustankoa. Seuraa rekisteröintisivulta löytyviä ohjeita, jotka löytyvät täältä.

  • Vakaat renkaat sekä tanko, jossa laakerit
  • Käsigripit
  • Vaahtomuovirenkaat
  • Soittokello
  • Jalkajarru
  • Kiiltäväksi viimeistelty väri

Ominaisuudet

Kokonaiskorkeus:
64 - 73cm
Ajajan max. paino:
50 kg
Paino:
4300g
Näytä kaikki

arvostelua   (25)

Paketti kokenut kovia kuljetksessa, mutta tuote ilmeisesti säilynyt ehjänä.
Tarmo Koskinen (Pori)
05.09.2019
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  On erittäin harmi kuulla että paketti oli vaurioitunut kuljetuksen aikana - näin ei toki tulisi tapahtua! Ja jotta voisimme perehtyä asiaan tarkemmin sekä antaa tapahtuneesta palautetta kuljetusyritykselle, pyytäisimme sinua lähettämään vielä muutamia kuljetuspaketin kuntoa havainnollistavia kuvia (jos vain mahdollista) :) Toivomme kuitenkin, että tuote vastaa odotuksiasi, ja mikäli sen kanssa ilmenee jotakin, otathan epäröimättä meihin yhteyttä! /Eija
Hyvä
Valentin Miljukov (Turku)
22.04.2019
Rating: 5!
Hankin tämän 3,5-vuotiaalle. Toiveena on, että tuote on pitkäikänen. Tämä jää nähtäväksi. Arvioinnin hetkellä tuote on ollut käytössä 2 viikkoa. Ensivaikutelma on, että runko ja pyörät vaikuttavat laadukkailta ja seisonta alusta on pitävä. Lokasuojat ovat hyvä lisä. Isoilla kumipyörillä voi potkutella hiekkateillä kuoppien ja töyssyjen yli. Seisontatuesta myös plussaa, vaikkakin sen käyttö on hankalaa. Parantamisen varaa: tuotteessa voisi olla heijastimia, soittokello on huono, seisontatuki pitää laittaa käsin pystyyn ja se on lapselle liian hankala käyttää. Ohjaustangon korkeus lukitaan ruuvilla, pikasäädin olisi parempi. En saanut ohjaustankoa täysin kireälle. Oikeankokoista kuusiokoloavainta ei tule mukana. Tuote on helppo koota, mutta ohjeet ovat huonot.
Anu A. (Helsinki)
15.10.2018
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos antamastasi palautteesta! Se on ensiarvoisen tärkeä niin meille kuin myös valmistajille ja välitämmekin palautteen myös eteenpäin :) Haluamme varmuuden vuoksi muistuttaa, että mikäli tuotetta käytetään hyvin hiekkaisissa tai kosteissa olosuhteissa, silloin liikkuvien osien huoltoon ja puhtaanapitoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. /Tanja
Tukeva ja laadukkaan oloinen. Loistava potkulauta pienenkin lapsen käyttöön!
Sanni Särkkä (Seinäjoki)
16.07.2018
Rating: 5!
👍🏻👍🏻👍🏻
Ville Kivi (Helsinki)
26.04.2018
Rating: 5!
Supernöjd!
Ljudmila S. (Vittinge)
25.03.2019
Rating: 5!
Tösen är väldigt nöjd med sin nya sparkcykel:)
Mickaela lissbol (Malungsfors)
14.05.2018
Rating: 5!
Bought this as a Christmas present for my 3 year old great grandson so it has not been used yet but looks perfect and I'm sure he will love it. Quick delivery !
Susan Rhodes (Nottingham)
11.11.2019
Rating: 5!
Great scooter for my 3 year old daughter! Good quality, sturdy and has a bell! Fast shipping, even to Hawaii.
Petra Clark (Kapolei)
07.01.2019
Rating: 5!
Great product purchased for my 3 year old grandaughter and she loves it , quick delivery good price.
Gordon m. (cleethorpes)
04.01.2019
Rating: 5!
Näytä kaikki 25 arvostelua
SkatePro